Kunststof verpakking speciaal gemaakt voor jouw product!

2 minuten leestijd

De verpakking is een van de belangrijkste onderdelen van een product. Bij veel producten is de verpakking zelfs niet te missen, omdat je het anders niet eens kunt gebruiken. Ben jij op zoek naar stevige en duurzame emmers, dan is Dijkstra Plastics misschien een passende partij voor jouw bedrijf. Zij hebben antwoord op allerlei verschillende verpakkingsvragen. Ze zijn dan ook actief voor veel verschillende markten. Het kan dus veel verschillende richtingen op van food tot aan chemie, van bouw tot aan dierenvoeding. Lees deze blog verder om te ontdekken welke kunstof verpakkingen er bij jouw bedrijf en producten passen.

Niet alleen divers, maar ook recyclebaar

Bij Dijkstra Plastics vind je een divers aanbod kunstof emmers. De diverse varianten zijn verkrijgbaar in grijs, transparant en wit. De verpakkingen in een grijze kleur zijn gemaakt van gerecycled kunststof (PCR). Dit maakt dat ze lang mee gaan en ze zijn ook nog eens goed te gebruiken voor de non-food sector. Ook is het materiaal 100% recyclebaar. De vormen en formaten waar de emmers in beschikbaar zijn, zijn de volgende: rond, rechthoekig en vierkant. Als je jouw emmers graag anders ziet, kan dat ook. Dijkstra Plastics levert namelijk emmers op maat zodat de emmers passen bij jouw producten en beeldvorming.

Verpakking voor verschillende markten

Emmers kunnen voor verschillende werkvelden en artikelen gebuikt worden. De markten waar ze voor te gebruiken zijn is niet alleen de voedingsindustrie, zoals veel mensen denken. Maar ook de diervoederfabrikanten, farmaceutische bedrijven en de chemische industrie. Dit is een van de redenen dat Dijkstra plastics kunststof emmers aan voor zowel food als non-food gebruik aanbied. Wat ook een voordeel van hun is, is dat ze BRC gecertificeerd zijn.

Wil je meer weten over de kunststof verpakkingen?

Om werk op maat te kunnen leveren, werkt Dijkstra Plastics graag in samenwerking met de afnemer. Ze gaan graag in gesprek met je om te ontdekken wat de beste en meest passende keuze voor jou is. Aanpassingen of opmerkingen, het kan allemaal. Neem contact op via de telefoon voor een adviesgesprek. Wil je meer informatie vergaderen? Kijk dan even op hun site.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Ondernemerstips