Trendy horeca interieur

2 minuten leestijd

Investeer in design meubilair

Een interieur is natuurlijk trendgevoelig, maar een hotel, restaurant of café zal niet jaarlijks zijn hele inrichting veranderen. Investeer daarom ook in meubilair dat jaren mee kan. Dit meubilair kun je dan vervolgens aankleden met de laatste design trends op het gebied van aankleding en accessoires. Wat ons betreft is het beste horeca meubilair, meubilair dat jaren mee kan. Onze belangrijkste tip is dan ook te investeren in degelijk en duurzaam meubilair dat goed te onderhouden is.

Trends komen en gaan en juist daarom is het goed om te investeren in meubilair dat lang mee kan gaan. Heb je een goede basis uitgekozen? Dan is het tijd om te gaan kijken naar bijpassende design accessoires. Door de interieurtrends door te voeren op accessoire- en decoratieniveau kun je bij een nieuwe trend heel gemakkelijk wisselen zonder dat dit te veel geld en tijd kost. Welke trends je dan moet opvolgen? Dat lees je hieronder.

Interieurtrends voor een trendy horeca

 • Voeg kleur toe aan het interieur
  Op dit moment zijn warme pastelkleuren, zoals de kleur terracotta, helemaal hot. Verf een gedeelte van de muur, plaats een gekleurde bloempot in de ruimte of ga voor gekleurde kussens.

 

 • Verlichting kan niet missen in het interieur
  Kies voor een opvallende designlampof ga juist voor subtiele lampen die je naast elkaar hangt voor een speels effect.

 

 • Maak het ‘huiselijk’, een plek waar men graag komt
  Denk aan een vloerkleed, een loungestoel, kandelaars, bloemen, magazines etc.

 

 • Decoreer de muren
  Minimalistisch of niet, een schilderij of kunst aan de muur doet het altijd goed. Gaat dat net iets te ver? Kies dan voor een moderne spiegel of kleurrijke poster.

Kato.nl

Hulp nodig bij projectinrichting? Schakel een professional in, bijvoorbeeld Kato! Dit team van 40 toppers tovert jouw pand om tot een inspirerende ruimte. Bij Kato werken bevlogen specialisten, ieder met een eigen palet aan vaardigheden. Van projectadviseurs en -managers en ontwerpers tot vakkundige monteurs. Zet ze bij elkaar en er gebeuren mooie dingen. Je kunt er terecht voor advies en ontwerp, bouw en verbouw, inrichting, aankleding en afwerking van jouw werkruimte of project.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Ondernemerstips