5 redenen waarom jouw kantoor in Eindhoven moet zitten.

3 minuten leestijd

Wij zijn helemaal gek van Eindhoven. Het is namelijk een ontzettende toffe stad, niet alleen om in te wonen maar ook zeker om te werken. Daarom hier 5 redenen waarom jij jouw kantoorruimte in Eindhoven wil hebben.

Eindhoven heeft veel meer te bieden dan alleen Philips. Eindhoven staat voor innovatie. Geen stoffige oude stad, maar één en al vernieuwing in Eindhoven. Zo is deze stad een stad van verschillende culturen. En ook op gebied van architectuur kan je hier geweldig terecht. Super veel redenen dus om jouw kantoorruimte te verplaatsen naar de stad Eindhoven.

Dus jij wil jouw volgende kantoorruimte huren in Eindhoven? Dan hier nog 5 extra redenen waarom jij juist in deze stad wil werken.

1. Heerlijk lunchen

Zoals iedereen weet is Philips gevestigd in Eindhoven. Je kan tegenwoordig in het oude energiehuis van Philips terecht voor een heerlijk diner. De ruimte ziet er geweldig uit omdat alle oude elementen zijn blijven staan. Een geweldige plek voor lunch meetings of om met je collega’s te gaan eten.

2. Een lekker ontbijt

Iets te laat van huis weggegaan en wil je toch nog lekker ontbijten. Dan wil je dit 100% doen bij Onder de Leidingstraat. Deze tent gaat helemaal met de tijd mee en heeft veel vegan ontbijtjes voor jou op het menu staan. Zo begin jij jouw dag toch nog goed in Eindhoven.

3. Een hippe kantoorruimte

In veel steden zijn de kantoorruimtes nog oud en stoffig. In Eindhoven heb je veel keuze uit verschillende hippe kantoorruimtes. Zo hebben ze bijvoorbeeld bij SKEPP een grote variatie uit verschillende ruimtes. Zo vind jij 100% een ruimte die past bij jouw bedrijf en waar jij ontspannen kan werken.

4. Een avond uit

Het is vrijdag en een lange werkweek zit er weer op. Samen met collega’s kan je dan nog fantastisch borrelen in Eindhoven. Zo heb je bijvoorbeeld de Effenaar Smart Venue aan het stationskwartier. Hier kan iedereen zich een hele middag of avond vermaken.

5. Personeelsuitjes in Eindhoven

De laatste reden waarom jij jouw kantoorruimte in Eindhoven wil huren zijn de verschillende mogelijkheden voor personeelsuitjes. Zo kan je naar musea als die van Philips, of Daf maar ook kan je ronddwalen over het voormalige Philipsterrein: Strijp-S. Op ditzelfde terrein vind je prachtige street art en ook zijn er eens per jaar de Dutch Design Weeks.

Eindhoven: de stad om je te vestigen

Als we nog niet genoeg hebben genoemd is het tijd om zelf eens op onderzoek uit te gaan en te ontdekken of deze stad iets voor jou is. Misschien komen we elkaar wel tegen op de vrijdagmiddagborrel dit weekend.

Meer weten over overnemend Eindhoven? Kijk eens hier! 

Nieuwste over Topondernemers