/

De carrière en het vermogen van Joseph Klibansky

6 minuten leestijd
vermogen van Joseph Klibansky

Last Updated on: 24th juni 2024, 07:21 am

Joseph Klibansky is een hedendaagse kunstenaar en topondernemer die de laatste tijd steeds meer zichtbaarheid en erkenning heeft gekregen, en zijn vermogen groeit snel. Met meer dan 755.000 Instagram-volgers heeft hij roem en rijkdom bereikt door de verkoop van zijn uitstekende sculpturen en schilderijen.

Joseph Klibansky wordt wereldwijd gevierd door kunstverzamelaars en staat bekend om zijn gevarieerde gebruik van media om stedelijke landschappen te creëren die schommelen tussen utopie en dystopie.

Weetjes over Joseph Klibansky

GeboortelandJoseph Klibansky is in 1984 in Zuid-Afrika geboren
Hangen met de sterrenJoseph is goed bevriend met veel BN’ers en internationale sterren, zoals: Rico Verhoeven, Martin Garrix en internationale ster Maluma.
In opspraakBegin 2023 kwam Joseph in opspraak omdat zijn medewerkers in ongezonde omstandigheden zouden moeten werken.
Het vermogen van Joseph KlibanskyZijn vermogen wordt geschat op minimaal 7 miljoen euro.

Carrière en leven van Joseph Klibansky

Geboren in Zuid-Afrika in 1984, Joseph Klibansky heeft een diverse achtergrond, waarbij zijn vader Leon afkomstig is uit Zuid-Afrika en zijn moeder Immechien uit Nederland komt. Ondanks dat hij geen formele kunstopleiding heeft gevolgd, heeft Klibansky kunst nagestreefd na zijn studie economie, wat heeft bijgedragen aan het groeiende vermogen.

Joseph Klibansky’s werk als kunstenaar haalt inspiratie uit verschillende bronnen, zoals:

  • Mode
  • Interieurontwerp
  • Steden
  • Moderne architectuur
  • Tijdschriften
  • Reizen over de hele wereld

Hij maakt gebruik van verschillende technieken bij het creëren van zijn kunst, geïnspireerd door prominente kunstenaars als Damien Hirst en Jeff Koons. Zijn kunst heeft internationale erkenning gekregen en is goed ontvangen door beroemde personen en beroemdheden.

Netwerk van Joseph Klibansky

In een interview met EQ Magazine deelt Joseph Klibansky mee dat hij na zijn relatiebreuk het nachtleven van Amsterdam is gaan verkennen en spontaan contact heeft gelegd met beroemdheden en kunstenaars.

Hij heeft oprechte vriendschappen gesloten met de Nederlandse DJ Martin Garrix, die zijn kunst waardeert en hem heeft uitgenodigd voor evenementen, evenals rapper Lil’ Kleine en kickbokser Rico Verhoeven, die Joseph’s steun heeft gezocht voor de promotie van een fitness-app.

Echte vriendschappen

Een andere opmerkelijke vriendschap van Joseph Klibansky is zijn connectie met de Colombiaanse zanger Maluma. Maluma, die een wereldwijde muzieksensatie is met samenwerkingen met artiesten als Madonna en The Weeknd, nam contact op met Joseph Klibansky om zijn bewondering voor zijn werk uit te drukken, wat ook heeft bijgedragen aan het groeiende vermogen van Joseph Klibansky. Dit leidde tot een creatieve samenwerking waarbij Maluma een van Klibansky’s kunstwerken kocht.

Vermogen Joseph Klibansky

De kunstenaar benadrukt de positieve en wederzijds ondersteunende aard van zijn relaties met beroemdheden, waarbij ze allemaal gemeenschappelijke waarden en interesses delen. Hij erkent dat de aantrekkingskracht van roem en erkenning kunst des te wenselijker kan maken en dat dit bijdraagt aan het groeiende Joseph Klibansky vermogen. Zijn werken omvatten:

  • Schilderijen
  • Beeldhouwwerken
  • Installaties

Ze hebben bijgedragen aan het groeiende vermogen van Joseph Klibansky. Deze stukken zijn duizenden tot miljoenen euro’s waard en zijn tentoongesteld in exposities en galeries over de hele wereld. Natuurlijk kunnen hun prijzen aanzienlijk variëren op basis van factoren als grootte, medium en vraag onder verzamelaars, wat in de loop der jaren heeft geleid tot een nettowaarde van 7 miljoen euro.

Het werk van Joseph Klibansky achter de schermen

Een documentaire over Joseph Klibansky op het YouTube-platform Boos belicht het scherpe contrast tussen de weelderige levensstijl die door het gezin Klibansky wordt afgebeeld en de vermeende onveilige omstandigheden waarmee studio-medewerkers worden geconfronteerd, met name met betrekking tot het gebruik van chemicaliën in het productieproces en onvoldoende ventilatie.

Gedeelde klachten

Ondanks dat Joseph Klibansky het gezicht van de operatie is, wordt beweerd dat hij zelden aanwezig is in de studio, waardoor het voor het personeel moeilijk is om hun zorgen aan hem kenbaar te maken. Medewerkers beweren dat er onvoldoende bescherming is, zoals maskers en goede ventilatie, en dat het management van de studio, inclusief Joseph’s vader Leon, de veiligheidszorgen niet adequaat heeft aangepakt.

Het programma Boos besteedde een aantal maanden geleden een item aan dit onderwerp.

De reactie van Joseph Klibansky

Joseph Klibansky ontkent enige wangedrag en stelt dat de studio heeft geïnvesteerd in verschillende veiligheidsmaatregelen. In hoeverre kan dit ook van invloed zijn op het groeiende vermogen van Joseph Klibansky?

Het interview werpt vragen op over de mate van betrokkenheid van Klibansky bij de operationele activiteiten van de studio. Ook werd er gevraagd of hij op de hoogte was van de specifieke problemen die worden aangekaart.

Klibansky stelt dat hij niet rechtstreeks betrokken is bij het dagelijkse beheer, omdat die verantwoordelijkheid aan anderen is gedelegeerd. Het onderzoek benadrukt de noodzaak van een grondig onderzoek naar arbeidsomstandigheden en veiligheidsprotocollen binnen de studio.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog