Wat is er vernieuwd aan de nieuwste Samsung S22? 

4 minuten leestijd

Last Updated on: 12th oktober 2022, 03:01 pm

Samsung is natuurlijk nog steeds het grote smartphone merk naast Iphone. Ieder jaar worden er weer baanbrekende telefoons uitgebracht en ook dit jaar heeft dit vlaggenschip weer iets goeds op de markt gezet. 

Een nieuwe telefoon, eens in de zoveel tijd voel je de behoefte om weer een nieuwe aan te schaffen. Alles wordt trager, bepaalde functies werken niet meer of je kan de laatste updates voor apps niet meer doen. Dit zijn de meest gangbare redenen voor een nieuwe smartphone. Gelukkig spelen smartphone ontwikkelaars hierop in en brengen ze ieder jaar opnieuw weer de nieuwste telefoons uit met de meest uiteenlopende foefjes. Wij vertellen je in deze blog waarom je zou moeten gaan voor de Samsung s22. 

Wil jij na het lezen van deze blog nu de Samsung s22 kopen? Klik dan op de link voor meer informatie en de beste deals. 

Samsung blijft handzaam

Ieder jaar werden smartphones groter en groter. Dit tot ergernis van de gebruiker. Wij willen namelijk een telefoon die makkelijk in onze broekzak past. Gelukkig zien we tegenwoordig dat smartphones niet veel groter meer worden, maar zelfs kleiner. Wanneer je een gemiddelde hand hebt kan je de Samsung s22 nu met één hand bedienen. Daarnaast heeft dit toestel een dikker metalen frame dat is gemaakt van goed aluminium. Een keer hem laten vallen zou daarom niet gelijk tot schade moeten lijden. 

Hogere schermkwaliteit 

In vergelijking met de S21 heeft de Samsung s22 een hogere schermkwaliteit. Met 2340 bij 1080 pixels is alles kraakhelder. Het fijne is ook dat het scherm zich afstelt wanneer er veel lichtinval is. Zo kan je hem dus altijd prettig blijven gebruiken. Wat daarnaast een fijne feature is bij de Samsung: Je kan het scherm instellen hoe je maar wil. Zo willen sommige mensen gaan voor een realistischere look. Dit kan door het scherm op de natuurlijke-modus te zetten. 

Accuduur is verbeterd 

De accuduur is verbeterd ten opzichte van de S21. Dit was een groot minpunt bij de vorige Samsung. Hierbij haalde je soms het einde van de dag nog niet eens. Dit is niet het geval bij de Samsung Galaxy s22. Deze heeft namelijk een accu die ontzettend snel vol is: in maar liefst 70 minuten. Je kan ongeveer tot aan het einde van de dag doen met een volle accu bij intensief gebruik. Dus werk jij de hele dag op kantoor en gebruik jij jouw smartphone niet, dan zal je zeker weten niet in de problemen komen. 

Uitmuntende camera’s blijven

Ieder jaar loopt Samsung wel degelijk voor op zijn concurrenten en hebben ze tot op heden altijd de beste camera’s gehad. Ook dit jaar zijn de camera’s dan ook weer verbeterd. Met 50 megapixels is de nieuwe S22 uitzonderlijk verbeterd. Daarnaast lijkt ook de frontcamera verbeterd te zijn naar 12 megapixel. Het beste is toch wel de zoomfunctie en de nachtfunctie. Deze zijn echt uitmunten te noemen. Al met al blijft Samsung dus voorlopen op een naaste concurrent zoals Iphone. 

Nieuwste over Ondernemerstips