Stoere relatiegeschenken voor mannen: 5 leuke ideeën

3 minuten leestijd

Relatiegeschenken zijn een belangrijke marketingtool en kunnen uitstekend bijdragen aan jouw bedrijfsdoelen, van meer naamsbekendheid tot een grotere klantenkring. Welk relatiegeschenk bij jouw bedrijf past is uiteraard afhankelijk van het type organisatie. Dit zijn 5 leuke ideeën voor stoere relatiegeschenken voor mannen. Laat deze bedrukken met je bedrijfslogo zodat de ontvanger iedere keer opnieuw wordt herinnerd aan jouw bedrijf. Niet onbelangrijk: de kosten van zakelijke geschenken kun je aftrekken voor een belastingvoordeel.

Bedrukte bierviltjes

Bierviltjes zijn gemakkelijk te bedrukken met jouw logo, bedrijfsgegevens of een persoonlijke tekst. Dit is een ideaal weggevertje tijdens bijvoorbeeld festivals of evenementen. Ook voor bedrijven met een klein budget is het bierviltje een geschikt relatiegeschenk omdat je deze al voor maar een paar cent per stuk koopt. Vaak geldt: hoe hoger de oplage, hoe lager de prijs.

Een fietszadelhoes met logo

Wanneer jouw bedrijf een sportief imago heeft is een fietszadelhoes met logo een ideaal relatiegeschenk voor mannen. De fietszadelhoes is praktisch en gaat veel gebruikt worden. Een bijkomend voordeel van dit relatiegeschenk is dat veel mensen op deze manier in aanraking komen met jouw bedrijf, want de zadelhoes is pas nodig als de fiets buiten gestald wordt.

Bagagelabel voor zakelijke relaties

Heb jij zakelijke relaties die veel reizen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden voor het bedrukken van bagagelabels. Dit relatiegeschenk is verkrijgbaar in vele vormen en kleuren waardoor je deze mooi kunt laten aansluiten bij jouw huisstijl. Door een bagagelabel met opdruk te schenken reis jij een beetje met je zakelijke relaties mee. Geef bijvoorbeeld een luxe aluminium exemplaar dat bij iedere koffer of reistas past en doe deze cadeau vlak voordat de zomer-, of kerstvakantie van start gaat.

Frisbee met bedrijfslogo bedrukken

Jong en oud beleeft plezier aan de eenvoudige frisbee. Dit leuke en originele relatiegeschenk voor mannen is gemakkelijk te bedrukken en komt op allerlei plekken, van het strand tot het park. Vaak gaat de frisbee zelfs mee op vakantie en ook de kinderen van de ontvanger zullen blij zijn met dit geschenk. Dit relatiegeschenk is onder andere zeer geschikt voor scholen en vakantieparken of om uit te delen op beurzen. En wat dacht je van een gepersonaliseerde frisbee die je tijdens een bedrijfsuitje cadeau doet aan jouw gewaardeerde medewerkers?

Bedrukte powerbank

Tegenwoordig kan je niet meer zonder powerbank, want de batterij van de smartphone loopt vaak toch sneller leeg dan je lief is. Een powerbank is dan ook een zeer geliefd relatiegeschenk dat enthousiast wordt ontvangen. Kies voor een powerbank van hoge kwaliteit zodat de ontvanger hier echt wat aan heeft en laat de powerbank bedrukken met je bedrijfsgegevens en logo!

Nieuwste over Internet Marketing