Schadevrije smartphone: zo pak je het aan

3 minuten leestijd

Iedereen kent wel het moment dat je het doosje van je nieuwe telefoon opent. En je kijkt naar een gloednieuwe, onbeschadigde en gehavende smartphone. Je belooft jezelf deze keer écht beter met je smartphone om te gaan, zodat je er nog heel lang plezier van zal hebben. Daarom hebben we voor jou een paar tips gebundeld! In deze blog vertellen we jou hoe je jouw spiksplinternieuwe smartphone zo lang mogelijk mooi houdt.

Tip 1: stop ‘m in een hoesje

Smartphonehoesjes zijn de uitkomst als je jouw mobiel langer onbeschadigd wilt houden. Kies bijvoorbeeld voor een hoesje met extra grip of ga voor eentje met extra randjes om het beeldscherm of om je camera. Je kan tenslotte beter een nieuwe iPhone 12 Mini case kopen dan een nieuwe iPhone. Toch?

Tip 2: bescherm het glas

Ook het glas van je gloednieuwe smartphone heeft baat bij extra bescherming. Er zijn op de markt speciale glasplaatjes te vinden die precies aansluit op het scherm van jouw nieuwe mobiel. Valt je telefoon dan toch een keer op de grond dan wordt eerst het glasplaatje van ongeveer 10 euro geraakt in plaats van het scherm van je peperdure nieuwe smartphone. En dat doet toch net even iets minder zeer.

Zakelijk bellen met je nieuwe smartphone? We schreven eerder een blog over waar jij op kan letten.

Tip 3: extra grip

Tegenwoordig is het ook hip én handig om een extra knop op de achterkant van je telefoon te bevestigen. Dit noemen ze een PopSocket. Dit is een soort universele en uitschuifbare knop van hard plastic. Het bestaat al een tijdje en was eerst bedacht om oordopjes in je broekzak uit de knoop te houden. Maar toen ontdekte ze dat het er ook voor zorgt dat je je telefoon veel beter kunt vasthouden. De kans dat je telefoon uit je hand valt met een PopSocket is veel kleiner. Je kan hem ook nog gebruiken als standaard als jij een film gaat kijken op je nieuwe smartphone.

Zoals je kunt lezen zijn er vooral veel oplossingen die ervoor zorgen dat de buitenkant van je smartphone langer onbeschadigd blijft. Nu zit een ongeluk natuurlijk wel altijd in een klein hoekje. Daarom kan het ook verstandig zijn om je nieuwe smartphone te verzekeringen. Valt ‘ie wel een keer hard en is het glas kapot? Dan kan je deze kosten verhalen op je verzekering

Onbeperkt internet op je zakelijke smartphone? Lees dan ook even dit artikel.

Nieuwste over Blog