Parkeren bij Eindhoven Airport, dit moet je weten

2 minuten leestijd

Een lekkere vakantie, een weekendje weg naar de zon. Een rit naar de luchthaven en je kan weg, maar waar parkeer je de auto bij Eindhoven Airport?

Parkeer veilig bij Eindhoven Airport

Op vakantie gaat begint vaak in de auto. Of je nou een roadtrip maakt of gewoon richting de luchthaven rijdt. Toch zit je altijd met die auto. Waar moet je hem gaan neerzetten, hoeveel kost het om je auto te parkeren en staat hij daar wel veilig? Allemaal dingen waar je van te voren even goed voor moet gaan zitten. Als je weet waar je heen moet en hoe duur het gaat worden, zit je een stuk lekkerder in de auto richting het vliegveld. Parkeer veilig bij Eindhoven Airport en ga zonder zorgen op vakantie.

Airportdeal

Een parkeerplekje dichtbij de luchthaven kan soms wel eens lastig zijn om te vinden. Zeker als je er heen rijdt op de gok. Veel mensen reserveren tegenwoordig al een plakje voor de auto om er zeker van te zijn een parkeerplek te hebben. Dat is wel zo rustgevend vlak voordat je gaat vliegen. Met Airportdeal weet je niet alleen zeker dat je een parkeerplek bemachtigd hebt, je kan er ook nog eens heel gemakkelijk de goedkoopste deal mee pakken.

Hoe het werkt

Kies de datum waarop je aankomt bij de luchthaven en de geschatte tijd. Vul vervolgens in wanneer je de auto weer op komt halen en selecteer van welke diensten je nog meer gebruik wil maken. Airportdeal zoekt vervolgens de beste deal voor jou uit en jij kan gemakkelijk reserveren en betalen. Nu weet je zeker dat je een parkeerplekje bemachtigd heb op de dag van vertrek.

Vroege vlucht?

Heb je een vroege vlucht geboekt en woon je niet in de buurt van Eindhoven? Dan is er een mogelijkheid om te overmachten bij het hotel van Eindhoven Airport. Dat is vooral handig als je niet in de buurt van deze luchthaven woont en erg vroeg moet vliegen. Je auto staat al in de parking, een bakje koffie en een ontbijtje in de vertrekhal na goede nachtrust op de luchthaven. De vlucht wordt geen enkel probleem, hoe ver je ook moet.

Nieuwste over Blog