Kun jij jouw klanten een totaalpakket aanbieden?

3 minuten leestijd

Last Updated on: 25th juli 2022, 11:08 am

De manier om je vandaag de dag als bedrijf bekend te maken bij het grote publiek, is aan de hand van een website. Heel veel bedrijven steken veel geld in dit online visitekaartje. Als jij een bedrijf hebt dat sites kan maken, dan is het goed om eens te kijken of je ze ook meer kunt aanbieden dan enkel een site. Je kunt namelijk extra’s aan je diensten toevoegen waardoor je jouw klanten veel beter kunt helpen, maar waardoor jij ook meer omzet kunt genereren. Wij zetten een aantal handige tips voor je op een rij zodat jij kunt zien of je deze kansen wilt pakken.

Maak gebruik van reseller hosting

Als je een site voor iemand maakt, komt daar meer bij kijken dan alleen het ontwerpen van een webpagina. Je moet namelijk ook zorgen dat de site gebruikt kan worden en dat betekent dat je een server moet hebben. Je kunt voor iedere site nieuwe webhosting zoeken, maar je kunt deze ook zelf gaan aanbieden. Je kunt namelijk gebruikmaken van reseller hosting. Hiermee koop je ruimte in op een server en die ruimte kun je vervolgens gebruiken om allerlei sites op te laten lopen. Het voordeel hiervan is dat jij al jouw projecten op eenzelfde server hebt, maar ook dat je dit belangrijke onderdeel van het maken van een website, zelf kunt controleren. Jij kunt namelijk op zoek gaan naar de beste deal zodat je zeker weet dat je jouw klanten goede hosting kunt aanbieden.

Waarom is goede hosting zo belangrijk?

Uit onderzoek is al meerdere keren gebleken dat wanneer een site niet goed werkt, bezoekers heel snel geneigd zijn om de pagina weg te klikken. Ga maar eens bij jezelf na: als een site heel traag laadt, dan hou je het al heel snel voor gezien. Vandaar dat het heel belangrijk is dat je site snel laadt en dat bezoekers van je site snel en eenvoudig kunnen doorklikken. Ook is goede hosting belangrijk als het gaat over storingen. Heel goedkope servers kunnen vaak uitvallen en dat wil je niet als bedrijf. Als je site helemaal niet bereikbaar is, zal een klant jouw bedrijf überhaupt nooit vinden.

Tot slot

We hebben nu uitgelegd wat de kansen zijn op het gebied van reseller hosting en eigen webhosting voor bedrijven. Een perfecte site is echter meer dan dat. Schenk daarom altijd voldoende aandacht aan het vinden van de juiste domeinnaam, de juiste lay-out voor een site en zorg ervoor dat je heldere, begrijpelijke teksten op de site plaatst. Zo kun je je klanten een mooi product leveren waar zij graag gebruik van zullen maken. Je zult zien dat een tevreden klant een terugkerende klant is, is het niet de klant zelf dan wel de mensen aan wie hij jou heeft aangeraden.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Internet Marketing