Je personeel of werkrelaties verrassen tijdens de feestdagen

2 minuten leestijd

De feestdagen zijn het moment om aan je werknemers of relaties te laten merken dat je ze waardeert. Het is een tijd van cadeaus geven en dan niet alleen privé maar juist ook zakelijk. En na alle beproevingen van 2020 mag die waardering al helemaal niet ontbreken. Verras je personeel of werkrelaties dus eens extra deze feestdagen!

Kerstpakket

Zijn kerstpakketten alleen voor grote bedrijven om aan hun personeel te geven? Of zijn de oubollig? Zeker niet! Ook de kerstpakketten zijn met de tijd meegegaan en worden door iedereen gewaardeerd. Met keuze uit tal van luxe kerstpakketten vol lekkers om te delen, zit er voor iedereen wel iets bij. Hiermee worden je medewerkers of relaties zeker aangenaam verrast.

Je kunt dan denken aan een pakket met lekkere, speciale bieren om te proeven, of een pakket met mooie wijnen. Aangevuld met wat lekkere hapjes is dat al genoeg voor een avond genieten!

Maar ook meer traditionele kerstpakketten worden zeker gewaardeerd, het laat tenslotte zien dat je aan ze denkt en ze fijne feestdagen wil laten beleven. Boordevol lekkers om van te genieten met het gezin, familie of vrienden bijvoorbeeld.

Gadgets

Waar ook veel mensen blij van worden, is van gadgets. Dingen die ze niet snel voor zichzelf zouden kopen, nieuwe dingen om uit te proberen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is tegenwoordig wel te krijgen. Je kunt hierbij ook iets bedenken dat past bij het imago van je bedrijf, of juist inspelen op nieuwe ontwikkelingen. En dat hoeft natuurlijk niet meteen het duurste presentje te zijn, er zijn ook leuke betaalbare gadgets die een mooi cadeau maken.

De trend van dit moment: duurzaam

We beseffen steeds meer dat we beter voor onze planeet moeten zorgen. Met een duurzaam cadeau draag je hier zeker aan bij en kun je je medewerkers of relaties meteen op weg helpen naar een groener of duurzamer leven. Denk aan een vegetarisch pakket om te laten ervaren dat eten zonder vlees niet saai hoeft te zijn. Of een slimme gadgets die helpt om energie te besparen. Wat voor soort presentje je ook kiest, je kunt alles duurzamer maken dan het jaren geleden was.

Nieuwste over Topondernemers