/

Harry Mens: Vermogen, Carrière en Succes

4 minuten leestijd

Natuurlijk is Harry Mens bekend van Business Class. Hier heeft hij een groot succes van gemaakt. Hij kocht zendtijd in, waar niemand wat mee wou doen. Vervolgens verkocht hij er dure commercials en zendtijd aan ondernemers. Het zijn vooral beleggers, vastgoed en dure wijnen welke de revue passeren. Hij loopt niet de hele dag in een pak rond, zo zegt hijzelf. Harry Mens van de tv is niet de Harry mens welke echt de Harry Mens is. Hij bezoekt geen feestjes meer en ligt rond half negen al in bed. Hij houdt van routines. Hij staat op om half vijf om de kranten van de vorige dag in bed te lezen. Het journaal terugkijken om dan een ontbijtje te maken. Dan leest hij de kranten welke in de ochtend al op de mat vallen. Hij gaat in bad en start zijn dag om 8 minuten over 8.

Twintig seizoenen lang al Business Class

Al twintig seizoenen lang maakt hij Business Class. Hij heeft geen zomerstop nodig geeft hij aan. De vader van Harry Mens komt uit de bollenstreek en had er een kwekersbedrijf. Die stoppen ook niet. Hij wil het liefste nog doorgaan tot zijn tachtigste. Als het niet meer gaat dan zullen zijn dochters hem van de buis halen. Hij vergelijkt zichzelf graag als een outsider met Trump.

Mens en de politiek

Harry Mens is al sinds zijn 23e actief in de politiek. Hij nam toen mee als postuum eerbetoon aan zijn vader. Zijn vader overleed toen hij 17 jaar jong was. Zijn vader was een ware bekendheid lokaal. Harry Mens kreeg daarom ook veel stemmen en kwam in de gemeenteraad. Harry is de oudste van zeven kinderen in een katholiek gezin. Hij trad toendertijd in de voetsporen van zijn vader. In de Tweede Kamer heeft hij nooit goed gescoord. Hij was later goed bevriend met Pim Fortuyn en nu met Thierry Baudet. Geert Wilders is niet een persoon waar hij graag mee omgaat. Hij is te asociaal en te extreem.

Het vermogen van Harry Mens

Harry Mens is niet helder over zijn vermogen. Wat hij graag deelt, is dat hij graag veel geld uitgeeft en men zijn vermogen niet moet overschatten. Naast het programma heeft hij ook inkomsten uit de bouw van appartementen in Noordwijk, heeft hij een makelaarskantoor en ook een crematorium. Er zal dus zeker geld binnenkomen in huize Harry Mens.

De liefde en Harry Mens

Hij heeft een ex officieel. Hij heeft ook een relatie gehad met twee andere vrouwen welke beide de moeder van zijn dochters zijn geworden. In 2002 kwam naar buiten, dat hij een dubbelleven had geleid en nog twee dochters had bij een andere vrouw. Later bleek, dat hij nog een vijfde dochter had bij wederom een andere vrouw. Tegenwoordig is hij vrijgezel.

Hij heeft een interessant leven. We hebben vast en zeker nog een aantal interessante zaken achterwege gelaten. Het maakt het leven van Harry Mens ook zo aantrekkelijk.

Nieuwste over Ondernemerstips