Zo creëer je maximale impact: 5 chique relatiegeschenken

3 minuten leestijd

Zoek jij naar een originele manier om een reclameboodschap over te brengen? Met mooie bedrukte glazen zal jouw uiting zeker goed overkomen. Zo kun je ervoor kiezen om servies te laten bedrukken met een logo, tekst of slogan. In dit artikel leggen we uit hoe je maximale impact kunt creëren met vijf chique giveaways!

Bedrukte glazen

Allereerst kun je overwegen om mooie bedrukte glazen als promotiemiddel in te zetten. Van het terras tot aan het café: bedrukte glazen zie je in het dagelijks leven overal voorbij komen. Bovendien is glazen bedrukken een hele mooie manier om een stukje herkenbaarheid en persoonlijkheid over te brengen, want op het gekozen glas kun je het logo haarscherp laten aanbrengen. 

Kop en schotel

Wil je top of mind blijven en jezelf onderscheiden door originaliteit? Kies dan voor een stijl waarmee jouw bedrijf herkenbaar is en laat kop en schotels bedrukken. Zo kun zijn er diverse combinaties leverbaar in espresso-, koffie- en cappuccinovarianten. Daardoor is het mogelijk om uniek koffieservies in één stijl te bestellen. Wist je dat het zelfs mogelijk is om de tekst op meerdere posities te plaatsen, zoals op de schotel en op de binnenkant van het kopje? 

Cappuccinokopjes

Voor de echte cappuccinoliefhebbers zijn er bedrukte cappuccinokopjes, waarmee je het exclusieve karakter van het bedrijf kunt onderstrepen. Kies bijvoorbeeld voor een wit servies met een moderne look en feel, dat bedrukt kan worden met het bedrijfslogo of de gewenste tekst om de set extra bijzonder te maken. Hierbij wordt het ontwerp op een krasvaste wijze afgedrukt, waardoor deze perfect bestand is tegen dagelijks gebruik in ieder kantoor. 

Koffiekopjes

Wil je zoveel mogelijk zakelijk succes behalen? Laat dan de verkoopgesprekken ondersteunen door een gepersonaliseerde koffiekop. De kop is dan ook een prachtig product om het logo op te laten bedrukken. Bovendien kan een zwarte kleur het koffiekopje een luxe uitstraling geven. Vooral wanneer zowel de binnenkant van de kop als de onderkant van de schotel zijn uitgevoerd in een helderwitte kleur. Deze kun je naar wens uitbreiden met kop en schotels voor espresso’s of cappuccino’s!

Topkwaliteit 

Wanneer je op zoek bent naar een servies van topkwaliteit, kun je besluiten om een kwaliteits-servies aan te schaffen. Hierbij hoef je alleen te kiezen welk model het beste bij jou past! Als de kop en schotels na enige tijd niet meer compleet zijn, doordat er per ongeluk wat serviesgoed is gevallen, kun je overwegen om servies na te bestellen. 

Met de bovenstaande tips kun je op een eenvoudige manier maximale impact creëren! 

Nieuwste over Blog