Tweedehands Linde Heftruck

2 minuten leestijd

Last Updated on: 28th april 2022, 02:06 pm

De heftrucks van Linde hebben hun kwaliteiten en voordelen al jarenlang bewezen. De heftrucks van Linde zijn door hun wendbaarheid in elke ruimte in hun element. Zelfs, of juist, in de kleine ruimtes kan er geprofiteerd worden van de unieke constructie. Linde heeft voor iedere klus de juiste heftruck. De gebruikte Linde heftrucks bieden dezelfde comfort en kwaliteit die je van Linde bent gewend, maar dan voor voordeligere prijs.  

Tweedehands Linde heftruck

Naast nieuwe heftrucks ben je voor tweedehands heftrucks van Linde, bij Atrans aan het goede adres. Een gebruikte Linde heftruck biedt dezelfde comfort en wendbaarheid die je van Linde bent gewend, maar dan voor een nog betere prijs! Atrans heeft verscheidene heftrucks van Linde in het assortiment, bijvoorbeeld de Linde Heftruck R16 1120. Deze reachtruck heeft een hoog restdraagvermogen en biedt de bestuurder het nodige comfort met een trillingvrij bestuurderscompartiment en individueel instelbare bedieningselementen. De reachtruck is voorzien van een freelift en van een sideshift.

Waarom kiezen voor een Linde heftruck?

De heftrucks van Linde bieden erg veel voordelen. Deze zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik. Linde heftrucks bieden veel comfort dankzij de verende montage van de geïntegreerde mast en vooras. Door de stevige structuur van het bestuurderscompartiment en het bescherm dak, is de bestuurder steeds goed beschermd in de heftrucks van Linde. Het bestuurderscompartiment is ook ergonomisch geoptimaliseerd voor een maximaal comfort. Kenmerkend voor een Linde heftruck is het ergonomische ontwerp. Dankzij kleinere, ovale stuurwielen met stuurknop worden armbewegingen zo kort mogelijk gehouden. De elektrische heftrucks van Linde zijn voorzien van een unieke combi-stuuras, waardoor de vierwielers van Linde net zo’n compacte draaicirkel hebben als driewiel heftrucks van andere merken. Ze zijn makkelijk te besturen door de 2-pedaalbediening.

Linde heftruck kopen, huren of leasen bij Atrans

Atrans is specialist in jonge gebruikte heftrucks van elk merk, maar in het bijzonder de Linde heftrucks. Ben je geïnteresseerd in het kopen, huren of leasen van een nieuwe of gebruikte Linde heftruck? Neem dan vrijblijvend contact op met Atrans. De specialisten zullen je adviseren op het gebied van de beste truck voor jouw magazijn.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog