De voordelen van bedrukte dozen bestellen

3 minuten leestijd

Als onderneming heb je bijna altijd te maken met pakketten. Je stuurt misschien promotiemateriaal naar bedrijven of je verkoopt eigen producten. Hoe groot of klein de dingen ook zijn die je verzendt, je hebt te maken met dozen. Kies dan voor bedrukte dozen bestellen. Zo haal je ze eenvoudig in bulk binnen. Je kunt bedrukte dozen bij Superdoos bestellen. Hier kies je ook direct voor dozen op maat. We vertellen je meer over de bedrukking en dozen op maat van Superdoos.

Bedrukking

Bedrukte dozen zijn ideaal om allerlei redenen. Met name voor de ontvanger is het fijn om direct een logo op de doos gedrukt te zien staan. Als je producten verkoopt en je klanten die online bestellen, weten ze natuurlijk dat ze een pakketje kunnen verwachten. Als het pakket dan met jouw logo op de doos komt, weten ze direct wat ze uit gaan pakken. Natuurlijk staat het ook professioneel om een logo op je pakketten te hebben staan. Ook als je niets verkoopt maar wel dingen verzendt naar bedrijven bijvoorbeeld.

Dozen op maat zijn goedkoper

Dozen op maat zijn ook ideaal voor jou, voor de klant en voor Superdoos. Het is namelijk goedkoper om dozen op maat te produceren dan het is om standaardafmetingen voor dozen te produceren. Dat komt omdat er geen karton verspild wordt. Voor jouw onderneming is het ook goedkoper. Je hoeft namelijk geen standaardformaat dozen op te vullen met extra vulmateriaal, omdat de dozen op jouw gewenste formaat zijn gemaakt. Voor de ontvanger, of dat nu een klant of bedrijf is, is dat ook prettig. Want zij zitten niet met de troep van dat extra materiaal.

Levering van bedrukte dozen

Bedrukte dozen worden in veelvoud geleverd. Er wordt een minimum van 500 gehanteerd voor het leveren van bedrukte dozen. De eerste keer kan de levertijd langer duren, omdat het logo nieuw is en in het systeem nog verwerkt moet worden. Als je daarna nog een keer bedrukte dozen bestelt, kan dit opnieuw gebruikt worden en is het mogelijk om sneller de bedrukte dozen op maat te maken. Dan is de levertijd een stuk korter, en kun je je nieuwe batch bedrukte dozen eerder verwachten.

Nieuwste over Blog