Populaire relatiegeschenken bedrukken bij De Pennenboer

4 minuten leestijd

Last Updated on: 5th april 2022, 01:44 pm

Veel bedrijven maken gebruik van relatiegeschenken. Daar komt vaak meer bij kijken dan gedacht wordt. Want het is niet alleen maar een geschenk uitzoeken en deze laten bedrukken. Er moet namelijk goed worden nagedacht over het geschenk dat je gaat geven, maar ook welke bedrukking het geschenk gaat krijgen. Wanneer je een relatiegeschenk gaat bedrukken en uitdelen, dan heeft het veel effect wanneer het geschenk vaak gebruikt kan worden. Daarom moet je goed nadenken over het relatiegeschenk. Daarnaast kunnen de specialisten van De Pennenboer jou ook helpen met het vinden van de juiste geschenken en bedrukkingen. In dit blog behandelen we enkele populaire relatiegeschenken die veel worden bedrukt en ingezet. 

Mokken en andere drinkwaren bedrukken

Eén van de populaire relatiegeschenken zijn de diverse drinkwaren zoals mokken of theeglazen. Vrijwel iedereen drinkt weleens uit een mok of theeglas. Beide kunnen dan ook breed worden ingezet. Want er kan van alles uit worden gedronken. Heb jij veel zakelijk klanten of komen er veel mensen bij jou langs? Dan kun je bijvoorbeeld theeglazen of mokken bedrukken met jouw logo of bedrijfsnaam. Daarmee laat je jouw bedrijf op een leuke manier naar voren komen. Daarnaast is een bedrukte mok of theeglas in een pakket ook nooit verkeerd. Wil jij jouw klanten, relaties of werknemers verrassen met een leuk geschenk? Ook dan kun je drinkwaren zoals mokken bedrukken of personaliseren en uitdelen.

Zomergeschenken bedrukken

Natuurlijk moet je met jouw relatiegeschenken en promotieartikelen ook rekening houden met het seizoen. Want je gaat in de zomer niemand een bedrukte ijskrabber of muts geven, het geschenk zal dan niet veel gebruikt worden en mist daardoor het doel. In de zomer denk je juist aan geschenken zoals koeltassen, strandballen, slippers en zonnebrillen. Jaarlijks zijn de zonnebrillen weer erg geliefd onder de bedrijven. Zonnebrillen bedrukken met logo of bedrijfsnaam is een veel gebruikt relatiegeschenk of promotieartikel. Zonnebrillen worden namelijk veel gebruikt en kunnen ook gedragen worden op drukke plekken. Denk bijvoorbeeld op het terras aan een drukke winkelstraat, het strand, bij evenementen en ga zo maar door. 

Diverse andere geschenken mogelijk

Naast de genoemde geschenken zijn er nog veel meer mogelijkheden. Ben je benieuwd naar het volledige assortiment van De Pennenboer? Bekijk dan de website. Dankzij een uitgebreid assortiment is er voor vrijwel elk bedrijf en elke gelegenheid wel een geschikt geschenk te vinden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die De Pennenboer te bieden heeft? Neem dan contact op met De Pennenboer. De specialisten helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze en kunnen met advies op maat de juiste bedrukking voor jou samenstellen. Daarnaast ontvang je ook altijd een gratis digitale proefdruk. Hierdoor kun jij het resultaat alvast zien en eventueel nog wijzigingen aanbrengen. Daardoor komt het geschenk er altijd uit te zien zoals jij graag wilt. Want De Pennenboer biedt niet alleen goede kwaliteit, maar ook goede service en dat tegen een scherpe prijs!

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog