Kun je heuptassen zoals Fanny Packs ook op het kantoor dragen?

4 minuten leestijd

Een fanny pack is niet meer het heuptasje dat je droeg in de jaren tachtig. Welnee, de naam is niet voor niets aangepast. De fanny pack is uitgegroeid tot een mode-accessoire met een sterke uitstraling én een praktische en functionele eigenschap. Het beste van twee werelden.

 

Online kantoor in je fanny pack

Draag je zoiets naar kantoor of met je mee als je klanten bezoekt? Natuurlijk! Tegenwoordig zijn onze smartphones zo geavanceerd dat dat eigenlijk kan doorgaan voor je online kantoor. Je hebt al je gegevens bij je. Je mail, je presentatie, je foto’s, je teksten, je filmpjes. Daar heb je niet per se een laptop voor nodig.

 

Met andere woorden; als jij die smartphone in een fanny pack met je meedraagt, kun je er prima mee uit de voeten als ondernemer, freelancer of gewoon naar je vaste plek op kantoor.

En zoals we al duidelijk maakten, daar maak je goeie sier mee. Er zijn namelijk prachtige, modieuze fanny packs op de markt die zelfs je outfit een boost geven. Op Instagram en Pinterest tref je enorm veel foto’s van modebewuste dames en heren die de fanny pack dragen.

Bijvoorbeeld om een grote trui waardoor deze prachtig plooit, om een colbertjasje waardoor deze net die bijzondere twist krijgt. Net onder de band van een hoodie waardoor je er super sportief uitziet.

 

Voeg een bumbag toe aan je kledingstijl

Natuurlijk is het merk, voor wie daar voor valt, ook van belang. Kies je voor Calvin Klein of een Sticky Lemon? Ze zijn er van sportief tot chique. In dat laatste geval geven we maar even het voorbeeld van die van Cowboysbag. Dat is niet iets om weg te moffelen onder een jas, daar moet je gebruik van maken in je kledingstijl. En dat doen dan ook inmiddels meer en meer mensen. Ook op de werkvloer.

 

En dames; weet je wat ook goed kan, de fanny pack over de borst dragen. Dan heb je zelfs de handtas of clutch niet meer nodig. Alles past in die bumbag. En als beltbag doet de tas het ook heel goed. Is het gewoon je riem, maar dan met een extra twist.

Fanny pack is een van de meest veelzijdige tassen

Eigenlijk is de fanny pack een van de meest veelzijdige tassen die er bestaan. Dat hebben ook de famous en vips ontdekt. Die maken op de catwalk, op premières en chique feestjes goeie sier met een fanny pack. De foto’s van deze evenementen zien we vervolgens terug in de bladen en online en het enige wat je dan nog moet doen is daar volop inspiratie uit halen. Doe er je voordeel mee!

En beperk het niet tot het weekend. Draag de fanny pack zo mogelijk iedere dag. Varieer en maak je outfit helemaal af met deze bijzondere tas. Kies voor de leukste, de mooiste, de meest praktische, de meest hippe of de bumbag met de absoluut meest opvallende kleur. Laat zien die tas! Je zult merken dat je collega’s er al gauw ook eentje willen hebben.

Nieuwste over Ondernemerstips