Ga ook voor het gebruik van professionele drogers

4 minuten leestijd

Nadat u het vuile wasgoed gewassen heeft, wilt u dit al snel weer kunnen gebruiken. De voorraad aan beddengoed, handdoeken en bijvoorbeeld bedrijfskleding is vaak immers beperkt. Met name in de herfst en winter duurt het vaak even, voordat uw wasgoed volledig droog is. Het gebruik van professionele drogers biedt de uitkomst. Met een professionele droogoplossing zorgt u ervoor dat het beddengoed binnen uw hotel of de handdoeken van uw zorginstelling dezelfde dag nog terug gelegd kunnen worden. LDL Laundry is uw partner voor de levering van professionele drogers. We bieden u een breed scala aan droogoplossingen van gerenommeerde merken als Merker, Speed Queen en IPSO. Aan welke eisen moet de wasdroger voor uw organisatie voldoen? 

Professionele drogers bieden uw organisatie diverse voordelen 

Het gebruik van professionele drogers biedt organisaties binnen verschillende sectoren een aantal belangrijke voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gegeven, dat de total cost of ownership van professionele drogers lager liggen dan die van een particulier model. Het maakt het gebruik van de droger goedkoper. Daarbij valt het energieverbruik van professionele machines mee. Dankzij de inhoud van de trommel van zo’n professionele wasdroger kunt u het wasgoed vaak in één droogbeurt laten drogen. Niet onbelangrijk is het gegeven dat een professionele machine sneller klaar is dan een particulier model en u de keuze heeft uit een breder aanbod aan droogprogramma’s. Zeker in organisaties waar het wasgoed dezelfde dag nog gebruikt moet worden, is dit een groot voordeel. 

Kijk ook eens naar de speciale droogkasten 

Niet alle kleding kan in een regulier model droger worden gedroogd. Denk bijvoorbeeld aan brandweerkleding, schoenen of handschoenen. Voor deze kleding biedt LDL Laundry een professionele droogkast aan. Deze droogkast voorkomt iedere vorm van schade aan dergelijke, kwetsbare kledingstukken. Na het gebruik van de droogkast kan de kleding echter direct weer gebruikt worden. 

Sectoren die baat hebben bij professionele drogers 

Er zijn verschillende sectoren die baat hebben bij het gebruik van professionele drogers. Denk niet alleen aan hotels en zorginstellingen, ook partijen in de recreatie, binnen de industrie en bijvoorbeeld in de schoonmaakbranche profiteren van de voordelen van professionele drogers. Voor partijen binnen de recreatie, zoals een camping, is het interessant om een professionele droger te combineren met een betaalsysteem. Datzelfde geldt voor de verhuurders van appartementen en studio’s. Zij bieden gasten en bewoners met een droger een extra service, zonder zelf op te draaien voor de kosten die het met zich meebrengt. 

Advies bij aankoop van professionele drogers 

Op onze website vindt u een overzicht met de verschillende professionele drogers, die we u kunnen leveren. Het kan best lastig zijn om hierin de juiste keuze te maken voor uw organisatie. Aan welke eisen moet de droger voor u voldoen? Welk formaat trommel past bij de hoeveelheid wasgoed die u dagelijks wilt laten drogen? De adviseurs van LDL Laundry helpen u graag op weg. Op basis van uw wensen leggen we de verschillende mogelijkheden aan u voor. Dit helpt u tot een weloverwogen keuze te komen bij het vergelijken van de diverse professionele drogers. 

Nieuwste over Blog