Dit moet je weten over de nieuwe iPhone 13

4 minuten leestijd

Last Updated on: 22nd november 2021, 02:57 pm

Als Apple laat weten dat er een nieuwe telefoon aankomt dan is iedereen direct gefocust. Want hoe gaat deze telefoon eruit komen te zien? En nog belangrijk: welke nieuwe functies heeft deze telefoon straks? In deze blog vertellen we jou alles wat je moet weten over de nieuwe iPhone 13.

Het goede nieuwe is dat je de nieuwe iPhone 13 ondertussen al kunt bestellen. Maar waarom zou je kiezen voor de nieuwe Apple iPhone? Allereerst omdat alle nieuwe mobieltjes natuurlijk steeds beter worden. Maar deze iPhone 13-lijn komt ook nog eens in vier verschillende varianten. Zo heb je de kleinste, de iPhone 13 mini met een 5,4 inch scherm. Daarna komt de iPhone 13 (6,1 inch). Daarna komt de iPhone 13 Pro met een scherm van ook 6,1 inch maar dus uitgebreider qua binnenkant. En de iPhone Pro Max. Deze heeft een scherm van maar liefst 6,7 inch.

Tip! Nieuwe iPhone betekent ook dat je ‘m goed wilt beschermen natuurlijk. Kies daarom voor een iPhone 13 hoes. Op deze manier weet je zeker dat jouw spiksplinternieuwe telefoon netjes en heel blijft!

Betere kiekjes

IPhone is natuurlijk al een tijdje de strijd aan het aangaan met Samsung wat betreft het maken van een telefoon met de beste camera. Hoewel Samsung nog steeds aan kop blijft te gaan, worden de camera’s van de iPhone toch ook elk jaar weer beter. Zo zit er een verbeterd beeldstabilisator op. Waardoor bewogen foto’s verleden tijd zijn. Op de Pro en de Max vind je daarnaast een verbeterede en een nog grotere ultragroothoeklens, telelens én een selfielens. Mooie plaatjes in de portretmodus zijn haast niet te onderscheiden van foto’s met een professionele camera.

Mooi scherm

En dan de nieuwste OLED-schermen waarmee deze telefoons zijn voorzien. Het kleurbereik is niet alleen groter, maar de beelden zijn ook sneller. Waardoor je games en video’s nog vloeiender kunt zien en spelen. Reken daar ook nog de grotere batterij bij op en je weet dat je urenlang plezier kunt hebben van deze telefoons!

Je kan naast het bestellen van je nieuwe iPhone ook al kiezen voor het kopen van de leukste smartphone hoesjes natuurlijk! Zo bescherm je je telefoon niet alleen, je zorgt er ook voor dat ‘ie lang mee kan gaan! Mits je natuurlijk niet wordt verleid door de iPhone 14 die er hoogstwaarschijnlijk ooit aan gaat komen.

Welke telefoon past er bij mij?

Welke iPhone 13-telefoon bij jou past is afhankelijk van jouw wensen. De Maxi en Pro hebben extra functies die je vooral gebruikt als je daar veel plezier uit haalt. Denk aan het kijken van video’s op je telefoon of het spelen van een game. Wil je een telefoon waar je het maximale uit kan halen zonder direct een groot voorwerp met je mee te dragen? Dan kan de iPhone 13 mini een mooie uitkomst zijn. Deze telefoon wordt ook door veel vrouwen prettig ervaren doordat de telefoon kleiner is dan de andere telefoons.

Wil je meer weten over de telefoons van Apple? Bekijk deze video dan eens!

Nieuwste over Blog