Dé grootste voordelen van een TTNL managed cloud

4 minuten leestijd

Steeds meer bedrijven beginnen eindelijk de voordelen in te zien van een speciale Cloud opslag. Niet voor niets dat de managed cloud services dan ook steeds populairder worden. Een van de diensten waar je voor kunt kiezen is TTNL Managed Cloud. Deze dienst biedt een aantal voordelen ten opzichte van andere soorten diensten. Benieuwd welke voordelen dit zijn? Lees dit artikel dan zeker even goed door. We hebben namelijk dé voordelen voor jou op een rijtje gezet!

Een veel betere schaalbaarheid

Een van de grootste voordelen van een TTNL managed cloud is het feit dat deze dienst beschikt over een enorme schaalbaarheid ten opzichte van andere diensten. Met een TTNL managed cloud kan je super eenvoudig jouw IT-middelen naar behoefte op- of afschalen. Dit houdt in dat je alleen betaalt voor de resources die je ook echt nodig hebt. Kosten voor aanschaf en onderhoud van extra hardware zijn dan ook niet meer nodig.

Verhoogde mate van flexibiliteit

Een ander voordeel van een TTNL managed cloud is de verhoogde flexibiliteit. Met een managed cloud weet je zeker dat je overal ter wereld toegang hebt tot je IT-middelen. Hierdoor kan je vanaf afstand werken zonder dat dit problemen hoeft op te leveren voor je dagelijkse gang van zaken. Bovendien kun je gemakkelijk gebruikers toevoegen of verwijderen van het systeem als dat nodig is. Dit zorgt ervoor dat je meer controle krijgt over je IT-middelen.

Betere digitale beveiliging

Beveiliging is natuurlijk van cruciaal belang als het aankomt op de opslag van belangrijke of persoonlijke informatie. Met een TTNL managed cloud weet je zeker dat je je hier geen zorgen over hoeft te maken. Managed cloud services providers zoals TTNL hebben jarenlange ervaring in het beveiligen van IT-infrastructuur. Zo kunnen zij je helpen op het gebied van gegevensversleuteling, firewalls, inbraakdetectie en nog veel meer handige beveiligingssnufjes.

Lagere IT-kosten op lange termijn

Het onderhouden van uw eigen IT-infrastructuur kan soms best wel in de papieren lopen. Met een TTNL managed cloud ben je echter in staat om de totale IT-kosten te verlagen door het beheer van je IT-infrastructuur uit te besteden aan een extern bedrijf. Dit betekent dat je de kosten van aanschaf en onderhoud van hardware niet meer hoeft te maken. Op de lange termijn zorgt dit ervoor dat de kosten voor de IT aanzienlijk zullen dalen.

Verbeterde website prestaties

Als laatste ben je ook nog eens voorzien van verbeterde website prestaties. TTNL gebruikt de nieuwste hardware en software technologieën om je snel toegang te verlenen tot hun IT resources. Bovendien kan TTNL je helpen bij het optimaliseren van uw IT-infrastructuur om de prestaties te verbeteren en de latentie te verminderen.

Het mag duidelijk zijn dat een TTNL managed cloud talloze voordelen te bieden heeft voor jouw bedrijf. Hoewel het zeker niet de goedkoopste dienst is, is het wel een dienst waar je ontzettend veel voor terug krijgt. Door deze voordelen is het dan ook gelijk één van de beste investeringen die je maar kunt maken voor bij jou in het bedrijf. Waar wacht je nog op? Kies vandaag nog voor TTNL managed cloud!

Nieuwste over Blog