Antwerpen, de ideale plek voor jouw kantoor

2 minuten leestijd
antwerpen kantoor

Antwerpen ligt heel centraal in België en is zowel met de auto als het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De haven en luchthaven maakt Antwerpen ook aantrekkelijk voor internationaal georiënteerde bedrijven. Ook de rest van Europa ligt binnen handbereik.

Veel bedrijvigheid in Antwerpen

Het bedrijfsklimaat is gunstig in België en in de steden Antwerpen en Brussel in het bijzonder. Je bent niet de eerste ondernemer die overweegt zijn of haar bedrijf in Antwerpen te vestigen. Vele ondernemers waren al eerder overtuigd van alle voordelen die deze bruisende stad te bieden heeft en hebben reeds een kantoorpand gekocht in Antwerpen. En nog steeds groeit het aantal nieuwe bedrijven in Antwerpen. De aanwezigheid van andere ondernemingen betekent voor jou ook weer dat er mogelijkheden zijn voor samenwerking met deze bedrijven. En een succesvolle samenwerking kan weer resulteren in een verlaging van de kosten en uiteindelijk ook weer een verhoging van de omzet.

Antwerpen is een mooie stad

Antwerpen is een erg mooie stad met diverse bezienswaardigheden. De stad heeft haar inwoners en bezoekers veel te bieden. In Antwerpen zijn o.a. een groot aantal horecagelegenheden en musea te vinden. Daarnaast is Antwerpen ook een gezellige winkelstad. Kortom, in deze stad hoef je je nooit te vervelen. Wanneer je voor een pand in de nabijheid van het centrum kiest kunnen ook jouw medewerkers en zakenpartners (na werktijd) genieten van alles wat Antwerpen hun te bieden heeft.

Betaalbare kantoorpanden in Antwerpen

Ondanks de vele voordelen die Antwerpen te bieden heeft voor de ondernemer, zijn de kantoorpanden toch zeker betaalbaar te noemen. Wanneer je serieus van plan bent jouw bedrijf in Antwerpen te vestigen, laat je dan adviseren door een professional die ervaring heeft met de aankoop van vastgoed in Antwerpen. Zo’n professional kun je vinden bij Heylen Vastgoed, een vastgoedbedrijf met meerdere vestigingen in België. Jouw bedrijf in België begint nu eenmaal met het vinden van een geschikt kantoorpand.

Nieuwste over Ondernemerstips