Administratieve processen eenvoudig automatiseren

3 minuten leestijd

Administratieve processen kunnen veel tijd in beslag nemen. Het plannen, uitschrijven van werkbonnen, factureren en offertes aanleveren kan tegenwoordig gelukkig geheel geautomatiseerd worden. Dat scheelt u niet alleen veel tijd maar bovendien is alles duidelijk snel en overzichtelijk geregeld. Medewerkers van een buitendienst kunnen zo via hun telefoon of tablet ter plaatse snel een factuur maken of kijken welke klus daarna voor hen op de planning staat.

 

 

Software koppelen met uw boekhoudsysteem

OutSmart biedt volledige software om al uw administratieve processen eenvoudig te koppelen met een ander systeem dat u nu wellicht al gebruikt binnen uw bedrijf. Dat bespaart u heel veel tijd en geld omdat u geen dubbele handelingen meer hoeft uit te voeren. Outsmart is een uitgebreid online platform voor de binnendienst van uw bedrijf en tegelijkertijd een zeer handige app voor medewerkers in de buitendienst. Alle onderdelen werken soepel samen zodat u een stuk efficiënter zult kunnen werken en veel kostbare tijd zult moeten spenderen aan administratie.

 

Plannen, offertes maken en factureren vanaf telefoon of tablet

Op het grafische planbord van OutSmart kunt u gemakkelijk taken naar een bepaalde werknemer ‘slepen’ Koppel deze vervolgens aan Outlook en laat uw buitenmedewerkers gemakkelijk over digitale werkbonnen beschikken. Deze medewerkers kunnen na het uitvoeren van hun werk direct factureren aan de klant en deze met één druk op de knop versturen. Wanneer bepaalde werkzaamheden regelmatig moeten plaatsvinden zijn deze gemakkelijk direct te plannen.

 

Van Basis tot Pro pakket

De project planning software is verkrijgbaar in diverse pakketten. Van Basic tot Pro. Kies het pakket dat past bij uw bedrijf en profiteer direct van de vele mogelijkheden en voordelen. Naast de 3 verschillende pakketten kunt u nog kiezen voor diverse uitbreidingen. Denk daarbij aan extra modules voor het automatiseren van route optimalisatie, CRM plus of KoudSmart. Deze laatste module is speciaal ontwikkeld voor installateurs die werkzaam zijn in de koeltechniek. De module verzekert u ervan dat u altijd perfect werk aflevert.

 

Inzetbaar in uiteenlopende branches

Software van Outsmart is inzetbaar voor een breed scala aan branches. Zo wordt er gebruik van gemaakt binnen de Bouw en onderhoudssector, koeltechniek en andere sectoren waarbij veel medewerkers zich in de buitendienst bevinden. U kunt in één oogopslag zien wie zich waar bevindt en zo uw medewerkers eenvoudig aansturen. Urenregistratie eenvoudig bijwerken en digitaal rapporten en accountoverzichten bekijken. Project planning software is onmisbaar in moderne dienstverlenende bedrijven. Optimale bedrijfsvoering was nog nooit zo eenvoudig.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Ondernemerstips