8 tips om je bedrijf beter te adverteren

3 minuten leestijd

Last Updated on: 9th februari 2022, 04:36 pm

Je kan er op veel manieren voor zorgen dat je bedrijf beter vindbaar wordt online. Wij hebben in deze blog 6 tips voor adverteren van je bedrijf op een rij gezet.

Natuurlijk kost het wat extra tijd om je bedrijf onder de aandacht te brengen. Maar om klanten te bereiken zal je tijd en energie moeten investeren. Zo zijn er heel veel verschillende mogelijkheden om dit te doen. Wij geven je in deze blog tips zodat jij nieuwe klanten kan bereiken om misschien manieren waarvan jij nog nooit had gehoord.

6 tips om te adverteren

Van social media tot zichtbaar zijn op het internet. Je hoeft echt geen geld uit te geven om je bedrijf zichtbaar te maken via internet.

1.    Social media

Social media is toch wel het platform waarop jij de meeste mensen kan bereiken. Je komt gemakkelijk met mensen in contact en mensen kunnen ook snel met jou in contact komen. Facebook adverteren is hierin natuurlijk ook een mogelijkheid. Zo betaal je een bedrag en vervolgens komt je post bij honderden mensen voorbij op hun social media.

2.    Laat je zien

Het is soms spannend om jezelf te laten zien, maar je kan via social media echt jezelf op een mooie manier laten zien. Plaats foto’s van jezelf en vertel wat je doet. Vooral wanneer je een eigen bedrijf hebt is dit zo ontzettend belangrijk.

3.    Keep in touch

Blijf in contact met iedereen. Vooral is het belangrijk om een lijst te maken met klanten die je al hebt gehad in het verleden. Dit kan je doen door bijvoorbeeld maillijsten te maken.

4.    Een verassingselement

Kan jij jouw klanten verassen, doe dat dan vooral. Denk hierbij aan gratis sessies of misschien een leuk cadeau. Op deze manier kan je klanten nog extra tot je binden.

5.    Zorg voor een goede website

Social media is natuurlijk belangrijk, maar wat ook ontzettend belangrijk is, is jouw website. Dit is jouw online visitekaartje en deze moet altijd up-to-date zijn. Zorg ervoor dat je goed vindbaar bent door te bloggen en informatie te delen.

6.    Laat reviews zien

Heb jij al veel klanten gehad? Vraag iedere klant dan om een review. Deze reviews kan je weer gebruiken op je website, maar ook via social media. Wanneer iemand heel tevreden is met je diensten dan kan dit anderen motiveren. De onlinewereld is nog niet zo makkelijk, bekijk deze video over SEO content.

Nieuwste over Blog