Verras jouw klant met een gepersonaliseerde bedrukte brievenbusdoos

3 minuten leestijd

Last Updated on: 7th april 2022, 01:42 pm

Als een klant iets besteld bij jouw webshop is het natuurlijk leuk om als blijk van waardering iets terug te doen voor hem of haar. Dit zorgt er ook voor dat de klant de volgende keer als eerste aan jou denkt als hij of zij iets wil bestellen. Ben je benieuwd hoe je dit het beste aan kunt pakken? Lees dan verder en kom erachter!

Brievenbusdoos bedrukken

De eerste stap is het kiezen van een geschikte verzenddoos. Als je een goed formaat gevonden hebt, kun je kiezen voor een brievenbusdoos bedrukken. Het is mogelijk om alleen de bovenkant te bedrukken, maar als je een groter budget hebt kan je ook de gehele doos bedrukken. Je kunt gaan voor een vrolijke print of een opvallende kleur, maar het is ook een goede optie om het te laten bedrukken met jouw logo. Op die manier weet de klant dat het pakketje van jou is en krijgt dan gelijk zin om het open te maken.

Vloeipapier

Om het pakketje leuk aan te kleden kun je ervoor kiezen om in het doosje een vloeipapier te leggen. Dit geeft een luxe uitstraling en voor de klant voelt het alsof hij of zij een cadeautje mag openmaken. Ook het vloeipapier kun je laten bedrukken met het logo van jouw bedrijf. Als je geen budget hiervoor hebt, kun je ook kiezen voor een bestaande print.

Kaartje

Een bestelling personaliseren kun je het beste doen met een persoonlijk geschreven kaartje. Noem de naam van de klant en bedank hem of haar voor het plaatsen van de bestelling. Tot slot kun je de klant veel plezier wensen met de items. Het is een kleine moeite, maar het zorgt gegarandeerd voor een lach op het gezicht van jouw klant!

Sluitsticker

Als je klaar bent met het inpakken van de items, kun je de verzenddoos dichtplakken met plakband. Maar om het helemaal af te maken, kun je het beste kiezen voor een sticker met een leuke tekst of print.

Bestel de items!

Als je gebruik maakt van deze tips, heb je gegarandeerd een vrolijke klant als hij of zij de brievenbusdoos uitpakt. Wil je deze tips graag toepassen, maar heb je nog niet alle benodigdheden? Neem dan een kijkje op de website van Rotimshop.nl en bekijk het grote aanbod aan bedrukte brievenbusdozen, stickers, verzendzakken en vloeipapier. Heb je vragen over een product of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog