Plan je teamuitje dit jaar op het strand van Scheveningen

3 minuten leestijd
Plan je teamuitje dit jaar op het strand van Scheveningen

Last Updated on: 27th juni 2024, 11:08 am

Een aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt in Nederland maakt het voor ondernemers steeds belangrijker om in te zetten op de relatie tussen werkgever en werknemer. Op het moment dat de band verslechtert, neemt het risico toe dat een medewerker elders solliciteert. Een situatie die je wilt voorkomen! Makkelijk is het onderhouden, laat staan verbeteren van die band vaak niet. Mede als gevolg van het hybride werken, waarbij medewerkers steeds vaker vanuit huis werken. Het vergoot de afstand tussen werkgever en werknemer letterlijk en figuurlijk. 
 
Kies jaarlijks voor de organisatie van een leuk teamuitje, waarmee je medewerkers enthousiasmeert om langer bij je organisatie te blijven werken. Teambuilding geeft daarbij vaak energie voor de periode die volgt. Een van de opties die je hierbij hebt: Scheveningen! Zoek een organisatie van teamuitjes, zorg dat je vooraf uitzoekt waar parkeren Scheveningen mogelijk is en verspreid de uitnodiging op tijd om te voorkomen dat collega’s andere afspraken inplannen. Dit artikel helpt je op weg! 

Verschillende activiteiten voor teambuilding op het strand 

Het strand van Scheveningen biedt je alle ruimte voor actieve én ontspannende teamuitjes, evenals dat er voldoende strandtenten te vinden zijn voor een hapje en drankje aan het eind van de sessie. Zoals eerder genoemd werd, kun je de organisatie van een teamuitje overlaten aan een gespecialiseerd bedrijf. Een alternatief is het zelfstandig organiseren ervan. Op het internet vind je verschillende spellen die je relatief makkelijk kunt faciliteren met een aantal collega’s. Denk bijvoorbeeld aan een sporttoernooi, zelf georganiseerde highland games op het strand, een silent disco in de avond, enzovoorts. Ook leuk is een walking dinner bij een van de strandtenten die je op het Scheveningse strand vindt. 

Zorg dat collega’s zich gewaardeerd voelen

Voor de mens is het in algemene zin belangrijk om een gevoel van waardering of erkenning te ervaren. Wanneer je iemand bewust complimenteert voor behaalde successen, zal deze des te gemotiveerder zijn om die successen in de toekomst te herhalen of verder te verbeteren. Een teamuitje leent zich goed voor een korte speech, waarin je de belangrijkste resultaten van de diverse afdelingen op een rijtje zet. Het laat zien dat je de successen van anderen hebt opgemerkt en deze waardeert. Probeer bij zo’n speech zo goed mogelijk uit te leggen dat het succes voorkomt uit een optimale samenwerking tussen afdelingen. Iedere medewerker heeft op zijn of haar manier een aandeel in het succes van de onderneming als geheel. 

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog