Ontdek alle Microsoft certificeringen van Master It

3 minuten leestijd

Zekerheid dat jij als IT-professional genoeg kennis hebt om de bedrijfsprocessen goed te laten verlopen? Dan is het belangrijk om je goed te kunnen certificeren. Je kunt op deze manier je kennis aantonen bij je (toekomstige) werkgever. Dankzij Microsoft certificeringen ben je in staat om waardevolle trainingen te volgen, een certificaat te ontvangen, concurrentie voor te blijven en net dat stapje harder zetten om het beste resultaat te behalen. Hier lees je alles over het behalen van een Microsoft certificaat.

Deze trainingen staan tot jouw beschikking

Een training bij Master it volgen kan altijd: of je nu beginner bent of een ervaren gevorderde IT-er. Het is belangrijk om te blijven ontwikkelen en groeien. Niet alleen voor je eigen ontwikkeling, maar ook zodat je van waarde kunt blijven voor je bedrijf. En op het gebied van Microsoft certificeringen heb je heel wat mogelijkheden. Dankzij het ruime aanbod van hoogwaardige trainingen ben je in staat om je skills naar een hoger niveau te tillen. Wat zijn de mogelijkheden?

  • Microsoft Certified – Customer Data Platform Specialty: tijdens deze training leer je om werkzaam te zijn als Customer Data Platform Specialist. Je leert oplossingen implementeren die inzicht geven in klantprofielen en die de klantervaring verbeteren.
  • Microsoft Certified – Azure Cosmos DB Developer Specialty: deze training leert jou als ontwikkelaar cloud-native toepassingen ontwerpen, implementeren en bewaken. 
  • Microsoft Certified – Windows Server Hybrid Administrator: met deze training word je specialist in het opzetten, beheren en beveiligen van Windows Server en Azure omgevingen. 

Over welke vaardigheden beschik je na de training?

Over welke vaardigheden je beschikt na de training is afhankelijk van het type training dat je kiest. Een ding is zeker: bij alle Microsoft certificeringen ontvang je een certificaat waarmee je kunt aantonen over de nodige kennis te beschikken. Of dit nu gaat om werkzaamheden als Associate Administrator, Engineer Expert of Developer Specialist. Online bekijk je gemakkelijk en snel alle beschikbare Microsoft trainingen en ben je in staat om iets te kiezen dat aan jouw wensen voldoet. En omdat je zeker bent van certificering haal je er altijd het maximale uit!

Master It: aanbieder van toptrainingen

De Microsoft trainingen volg je bij Master It: de aanbieder van kwalitatieve IT trainingen. Het bedrijf geeft al meer dan 20 jaar trainingen binnen IT om de kennis en vaardigheden binnen de branche te vergroten. Jezelf verbeteren in een branche als IT is enorm belangrijk, vooral door de constante veranderingen en verbeteringen die worden uitgevoerd. Ontdek welke training bij jou past!

Nieuwste over Blog