Conferentie organiseren

3 minuten leestijd

Als bedrijf zal je van tijd tot tijd een conferentie moeten organiseren. Een ideale plek daarvoor is een conferentiehotel. Dat is ingericht op conferenties en andere zakelijke evenementen. Zo kun je bij De Ruwenberg terecht voor je conferentie. Ook als deze meerdere dagen moet gaan duren. We vertellen je meer over de mogelijkheden voor jouw conferentie bij dit hotel. Het hotel vind je in Den Bosch. 

Voldoende ruimte

Bij De Ruwenberg zijn meerdere vleugels volledig af te huren voor je conferentie. Dat is wel zo praktisch. Je kunt zo namelijk met meerdere groepen bij elkaar komen. Jij weet hoe veel mensen je moet huizen in het hotel voor je meerdaagse conferentie. Zo weet jij precies hoe veel ruimte je moet afhuren in het conferentiehotel. De comfort kamers zijn ruim opgezet en ook in het hotel zelf is er meer dan genoeg ruimte voor vergaderingen met kleinere of grotere gezelschappen. 

Ook buiten

Ook de buitenruimte van het conferentiehotel is ruim genoeg om te kunnen bewegen. Op mooie dagen is het zelfs mogelijk buiten samen te komen voor een deel van je conferentie of een vergadering. Of natuurlijk voor een lunchpauze in de buitenlucht. Dat maakt je conferentie ook direct een stuk gevarieerder. Het biedt je bezoekers de ruimte om zich vrij te bewegen, ook tussen de geplande evenementen door. Zo kan er tijdens de conferentie toch een stuk werkdruk losgelaten worden.

Extra faciliteiten

Dat kan ook door gebruik te maken van alle faciliteiten die De Ruwenberg te bieden heeft. Naast een conferentieruimte, vergaderzalen en meerdere vleugels met hotelkamers, heeft het hotel namelijk nog andere faciliteiten. Zoals een wellness en sportmogelijkheden. Daar kunnen je bezoekers zichzelf ontladen en ontspannen. Dan kunnen ze de rest van de dag weer met goede energie door, of kunnen ze juist aan het eind van de dag tot zichzelf komen om alles te laten bezinken. 

Goed bereikbaar

Het voordeel van De Ruwenberg is dat het een goed bereikbaar conferentiehotel is. En dat alle faciliteiten onder één dak zitten. Je hoeft dus niet steeds naar verre locaties voor je hotelkamer, ontspanning en geplande conferentie evenementen. Er is gratis parkeergelegenheid op het terrein dat ook nog vlak langs de A2 ligt. Met de auto ben je er vanaf verschillende vliegvelden vrij snel, wat ook fijn is voor internationale conferenties. Als je eenmaal op het landgoed bent, hoef je eigenlijk niet meer van het terrein af voor alle aspecten van je conferentie. Dat is wel zo prettig voor je bezoekers. 

Nieuwste over Blog