Noteren met gepersonaliseerde notitieboekjes

2 minuten leestijd
purple leather notebook black pen and brown branches
Photo by Alena Koval on Pexels.com

Last Updated on: 5th september 2022, 11:29 am

Je verwacht het misschien niet, maar aantekeningen maken in notitieboekjes gebeurt nog altijd veel. Hoewel de wereld steeds digitaler wordt, is het toch aan te raden om ouderwets met pen en papier notities te maken. Niet alleen zodat je af en toe ook nog eens met een pen schrijft, want geef toe, we moeten af en toe wel weer even inkomen als we een tijdje niet meer met pen hebben geschreven. Maar ook omdat je door te noteren veel beter dingen onthoudt. Je bent er meer bewust van wat je noteert, waardoor je het dus ook beter onthoudt. Het is daarom zeker niet gek om notitieboekjes uit te delen aan vrienden, familie of collega’s. Wil je er helemaal een mooi geschenk van maken, laat dan het notitieboekje bedrukken met het logo van je bedrijf of vereniging.

Notitieboekjes als relatiegeschenk 
Notitieboekjes zijn dus een goed idee voor een leuk relatiegeschenk. Notitieboekjes lenen zich daar ook uitstekend voor. Dat komt omdat we eigenlijk alles kunnen bedrukken bij een notitieboekjes. Van de kaft tot de binnenkant, alles is eigenlijk mogelijk. Hierdoor heb je veel creatieve vrijheid en kan je een notitieboekje dus naar jouw huisstijl personaliseren.

Notitieboekjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. De meest gebruikte notitieboekjes hebben een A5 formaat, maar notitieboekjes zijn ook verkrijgbaar in A4, A6 of A7 formaat. Zo zit er altijd wel een formaat voor jou bij. Zoek je een handzaam formaat? Kies dan voor een A5 of A6 formaat. Moet het notitieboekje in je broekzak passen? Kies dan een A7 formaat.

Online notitieboekjes bedrukken met logo
Notitieboekjes zijn overal verkrijgbaar. Wil je snel en goedkoop notitieboekjes bedrukken? Ga dan naar de website van BudgetGift.nl en laat daar jouw notitieboekjes bedrukken. BudgetGift.nl is al meer dan 20 jaar specialist in het bedrukken van allerlei relatiegeschenken, zo ook notitieboekjes. Met een ruim assortiment hebben zij altijd een notitieboekje voor u. Ga snel naar de website van BudgetGift.nl en bestel jouw gepersonaliseerde notitieboekjes!

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog