Hoe zorg je voor meer persoonlijkheid in je interieur?

3 minuten leestijd

Je huis is natuurlijk dé plek waar je je helemaal thuis wilt voelen. Daar speelt de juiste aankleding een belangrijke rol bij. Hoewel je ervoor kunt kiezen om je woning slechts op een praktische wijze in te richten, is het veel leuker om er meer van je persoonlijkheid in te stoppen. Hoe je dat goed aanpakt? Lees verder voor onze tips!

Foto’s aan de wand

De ideale manier om voor een persoonlijke touch in je interieur te gaan? Hang foto’s aan je muur! Zo kun je altijd weer teruggaan naar een mooi moment in je leven – een dierbare dag of een bijzondere reis bijvoorbeeld. Het is maar net wat jij het liefst aan je wand wilt ophangen! Van een trouwfoto tot een portret van je hele gezin. De manier van het afdrukken van de foto telt mee voor het uiteindelijke resultaat aan je wand. Laat een foto op glas afdrukken voor een extra fraai en bijzonder resultaat, met een modern jasje. Daar raak je niet op uitgekeken! Een ander goed idee? Dibond platen lenen zich uitstekend voor het afdrukken van een foto, licht in gewicht en gemaakt van sterk aluminium plaatmateriaal. Dat maakt dat je zo’n print in elke ruimte en aan elke muur kwijt kunt!

Souvenirs in je interieur

We noemden het hierboven al kort: vaak houden we aan een reis die we maken mooie herinneringen over. Die kun je dan ook een speciale plek geven in je interieur, in de vorm van een souvenir! Vaak denken we daarbij meteen aan een standaard souvenir, zoals een koffiebeker of een koelkastmagneet. Helemaal prima natuurlijk, maar je kunt ook iets originelers mee naar huis nemen! Alles wat je op de plek van bestemming kunt kopen voor je interieur, kun je zien als souvenir – ook als het niet uit zo’n drukbezochte toeristenwinkel komt. Dat staat vaak ook nog eens een stuk fraaier in je huis!

Kunst die jij mooi vindt

Met kunst in je woning laat je ook een stukje van je persoonlijkheid zien. Kunst is immers heel persoonlijk: iedereen vindt weer iets anders mooi. Daarom maakt kunst die jij mooi vindt in je interieur ook zo sterk dat je je beter thuis voelt in je huis. Of het nu om een groot schilderij, een kleine poster of een beeldhouwwerk gaat: dat is helemaal aan jou om te bepalen!

Je lievelingskleuren in huis

Ten slotte geef je je woning een persoonlijke uitstraling als je je lievelingskleuren terug laat komen. Dat zijn immers de kleuren waar jij blij van wordt: laat ze shinen in je huis! Meubelstukken en accessoires zijn er in alle tinten van de regenboog te vinden – in elke kleur zit er iets moois tussen. Of geef bijvoorbeeld je muur een lik verf in je favoriete kleur! Wát een gezelligheid.

Nieuwste over Blog