/

Een tuinhuis biedt mogelijkheden voor thuiswerkers

4 minuten leestijd

Last Updated on: 1st juli 2024, 10:59 am

Een tuinhuis wordt vaak gebruikt als extra opslagruimte voor tuinmeubelen, gereedschap of overige spullen. In een tijd waarin thuiswerken steeds meer een begrip wordt, kan een tuinhuis echter ook een extra waardevolle functie krijgen. Het kan namelijk uitstekend dienstdoen als kantoorruimte in de achtertuin. Werknemers hoeven zo niet naar kantoor te komen en urenlang vast te staan in files of vertragingen te ondervinden met het openbaar vervoer. Zonder dat kinderen of huisdieren jouw personeel afleiden binnenshuis, kunnen ze eenvoudig de tuin doorlopen naar een tuinkantoor. In alle rust kan hier worden gewerkt, waarbij in alle gemakken is voorzien. Het internet is vaak eenvoudig door te trekken naar het tuinhuis, waardoor zorgeloos werkzaamheden kunnen worden opgepakt in de knusheid van een tuinhuis. Deze kantoorruimte is geheel naar eigen smaak in te richten, waardoor een werkdag optimaal benut zal worden.

Op maat gemaakte tuinhuizen

Bij Lugarde kun je verschillende soorten tuinhuizen vinden, die uitstekend dienst kunnen doen als kantoorruimte aan huis. Met 40 jaar ervaring in het vervaardigen van uiteenlopende soorten tuinhuizen, kun je rekenen op kwaliteit. Experts weten precies waar de behoefte ligt en hoe een tuinhuis optimaal kan worden ingericht tot kantoorruimte voor thuiswerkers. Een houten tuinhuis kan geheel op maat worden gemaakt, waarbij rekening wordt gehouden met persoonlijke wensen, behoeften en verwachtingen. Zo kan een tuinkantoor eenvoudig worden gerealiseerd in de achtertuin en hoeven werknemers niet langer in stressvolle omstandigheden te werken. Een tuinhuis is een verlengde van de woning, waardoor het de perfecte oplossing is voor het vinden van een extra ruimte om aan huis in te werken.

Tuinhuis met overkapping

Bij Lugarde kun je tuinhuizen kopen die van hoogwaardige kwaliteit zijn gemaakt. Een tuinhuis kan met of zonder geïntegreerde overkapping worden aangeschaft. Een overkapping is uitermate populair, doordat dit nog meer mogelijkheden biedt om van je achtertuin te genieten. In de werkpauze kun je namelijk even naar buiten, zelfs als het weer minder mooi is. Door de overkapping kun je alsnog buiten in loungestoelen zitten en genieten van de achtertuin. Je komt zo even helemaal tot rust, terwijl je wel gewoon in werkhouding blijft. Na de pauze keer je eenvoudig terug naar je tuinkantoor en kunnen werkzaamheden worden vervolgd. Een overkapping aan het tuinhuis zorgt voor sfeer, ontspanning en de gelegenheid om even een frisse neus te halen, zelfs als het regent.

Extra inbegrepen voordelen

Wanneer je een tuinhuis bij Lugarde bestelt, krijg je veel extra’s. Er is onder meer aandacht voor dakbedekking, dakafwerking, ramen en deuren. Je kunt voor verschillende kleuren shingles kiezen, om het tuinhuis geheel persoonlijk te maken. De ramen en deuren zijn voorzien van HR++ dubbelglas, waardoor een uitstekende isolatie mogelijk wordt. Zo kun je ook in koudere wintermaanden eenvoudig gebruik blijven maken van een tuinkantoor, door het plaatsen van een houten tuinhuis in de achtertuin. De deuren zijn voorzien van een driepuntssluiting en draaien links open, waardoor het tuinhuis bovendien beveiligd is tegen inbraak. Voor thuiswerkers is dit een veilig idee en een uitstekende oplossing tegen afleiding, stress en werkdruk.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog