Bestaat jouw bedrijf x jaar? Vier het op één van deze manieren

3 minuten leestijd

Een jubileum moet je vieren. Dat geldt zeker voor bedrijfsjubilea. Het is lang niet voor elk bedrijf weggelegd om jarenlang een rol te blijven spelen. Wanneer je een mijlpaal bereikt, dan mag je daar best trots op zijn en aandacht aan besteden. Er zijn heel veel leuke manieren waarop je dat kunt doen. Om je een idee van de mogelijkheden te geven, is het leuk om de volgende ideeën eens door te nemen als het om leuke feesten gaat.

Vier het met het personeel

Niet alleen jij hebt een belangrijke rol gespeeld in het bereiken van deze mijlpaal. Ook de mensen om je heen zijn hier belangrijk in geweest. Het vieren van een x-jarig bestaan doe je daarom samen met de medewerkers. Als het om een personeelsfeest gaat, dan zijn de mogelijkheden ook nog eens eindeloos. Het is ook leuk om te kijken of voormalig medewerkers ook willen langskomen. Samen kunnen jullie dan vieren wat jullie allemaal bereikt hebben door de jaren heen. Herinneringen ophalen en plezier hebben vormen de ultieme ingrediënten voor dit type feest. Dit zou je in ieder geval moeten doen.

Trek het net wat breder

Er is nog een derde partij die ertoe heeft bijgedragen dat je zo ver bent gekomen met de onderneming. Dit is natuurlijk de klantenkring. Wanneer je dus echt een compleet bedrijfsjubileum wilt vieren, dan betrek je de klanten daar ook bij. Je kunt een grote receptie houden. Ook kan je er een echt feest van maken. Het is in ieder geval mogelijk om hier allerlei leuke thema’s aan te hangen. Op die manier kan het haast niet anders dan dat het een succes wordt. Het is wel aan te raden om dit te organiseren met de hulp van professionals.

Ga samen op reis

Een derde manier om een groot jubileum te vieren is door er samen op uit te gaan. Dat kan je bijvoorbeeld met het personeel en de belangrijkste klanten doen. Er zijn allerlei leuke en bijzondere bestemmingen die je kunt boeken. Alleen al om dat veel van deze bestemmingen precies passen bij een bijzondere ervaring. Zoals ook geldt voor de feesten, is het een voordeel dat je met een reis een andere omgeving dan het bedrijf opzoekt. Dit komt ook de onderlinge banden ten goede. Zo kan je op naar het volgende jubileum met het bedrijf.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Ondernemerstips