Bedrijfsuitje met overnachting, is jouw team er klaar voor?

5 minuten leestijd

Last Updated on: 24th februari 2021, 06:55 am

Als je team een goede prestatie heeft geleverd, zou je het daarvoor kunnen belonen. Viert je bedrijf een jubileum dan zou je je personeel iets moois kunnen schenken. Denk dan eens aan een incentive reis. Perfect om je medewerkers extra te motiveren en dichter bij elkaar te brengen.

Zo’n reis kun je je werknemers of klant(en) aanbieden als blijk van waardering. De trip biedt jou als ondernemer een geweldige kans om de relatie met je team of klant te versterken. Daarnaast leren teamleden elkaar gegarandeerd beter kennen en dit biedt de basis voor een efficiëntere samenwerking.

Edgeplore

Er komt stiekem best wat kijken bij het organiseren van een meerdaags bedrijfsuitje. Om alles in goede banen te leiden, en niet tegen nare verrassingen aan te lopen, organiseer je een dergelijke reis dus niet zelf maar geef je dit uit handen. Zo ben je verzekerd van professionele begeleiding tijdens de organisatie én op locatie. Door de professionele begeleiding van onder andere een gecertificeerd gedragsexpert weet je zeker dat de trip ook de impact op het team heeft die het zou moeten hebben.

Je kiest ondernemers die uit eigen ervaring weten waarover ze praten. Het team van Edgeplore biedt fantastische personeelsreizen aan voor ondernemers, bedrijven, hun personeel en klanten.

Het wordt dit keer dus geen standaarduitje met een bezoek aan een pretpark of een dierentuin. Ook hoeft het personeel niet te rekenen op een skireisje of een borrel in Berlijn of Barcelona. Nee, het wordt veel spannender. Dit teamuitje is er eentje met impact. Een teambuilding trip waar nog lang over zal worden nagepraat.

Personeelsreizen

Edgeplore biedt diverse meerdaagse bedrijfsuitjes aan. Er zijn veertien unieke bestemmingen. Je kunt kiezen voor een bestemming in Nederland, in Europa of buiten Europa. Alle reizen hebben een ding gemeen: het is goed voor de sfeer binnen het team en het versterkt de band van de medewerkers. Hierdoor worden teams hechter en dit bindt de medewerkers ook voor een langere periode aan de organisatie. Er zijn reizen met verschillende thema’s. Wordt het een cultureel avontuur, een natuurervaring of een ondernemersreis voor creatieve inspiratie? Bij alle thema trajecten staat een onderwerp centraal. Ideaal om bijvoorbeeld draagvlak in de organisatie te creëren voor sustainability.

Bestemmingen

In Nederland kun je kiezen voor een kampeerovernachting in de Biesbosch, een luxe kasteelovernachting in Valkenburg of drie dagen Terschelling. De prijzen variëren tussen de 295 euro en 595 euro p.p.

Ga je liever met je team iets verder weg dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor het beklimmen van een bevroren waterval in Slovenië, abseilen van de Skjevrve Waterfall in Noorwegen, cultuur snuiven in Albanië of leer je elkaar écht kennen tijdens de survival in de Schotse Highlands.

Met een personeelsreis naar Georgië of Jordanië maak je de incentive nóg specialer. Niet iedereen kan vertellen dat die met z’n collega’s in de dode zee heeft gedreven én een UNESCO wereldwonder heeft bezocht. De ontmoeting met de Hiba stam in Namibië of de magische kleuren van het Noorderlicht in Groenland vergeet niemand meer. Teambuilding reisjes zijn een investering in het team waarbij je medewerkers dit op de lange termijn terug zullen geven aan het bedrijf. Allemaal op  hun eigen manier.

We kijken er allemaal naar uit: het maken van zo’n heerlijke reis. Hoe leuk zou het zijn als je die eens zou maken met je collega’s. Wat is er mooier dan op een bijzondere plek bouwen aan een goede onderlinge relatie. Na de reis zullen de contacten zeker hechter zijn en dat kan alleen maar positief uitpakken als er weer moet worden gewerkt.

 

Meer inspiratie nodig? Benieuwd naar de mogelijkheden? Check de website van Edgeplore. Download gratis de inspiratie brochure en droom alvast weg.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Ondernemerstips