5 voordelen van trussen huren

4 minuten leestijd

Last Updated on: 15th december 2022, 04:26 pm

Een essentieel materiaal op veel evenementen zijn trussen. Je kunt deze materialen zelf aanschaffen, maar er bestaat ook de mogelijkheid om het te huren. Dit kan veel voordelen met zich meebrengen. In dit artikel lees je 5 voordelen van trussen huren voor jouw evenement.

Wat zijn trussen?

Trussen worden veel gebruikt op evenementen, zoals festivals, concerten en beurzen. Deze aluminium onderdelen zijn beschikbaar in diverse vormen en maten, waarmee een constructie gebouwd wordt om schermen, verlichting of geluidsapparatuur aan te hangen. Hierdoor krijgt iedereen een complete beleving van het evenement. Daarnaast zie je ze regelmatig terugkomen bij beursstands of als constructie voor het bevestigen van reclamedoek.

De voordelen van trussen huren

1. Je hoeft het niet zelf aan te schaffen

Het aanschaffen van trussen brengt natuurlijk een prijskaartje met zich mee. Trussen huren kan hierdoor een groot voordeel zijn, al helemaal bij eenmalige of jaarlijkse evenementen. Als je de materialen niet regelmatig nodig hebt, kan huren een voordeligere optie zijn.

2. Geen opslaglocatie nodig

Trussen opslaan kan veel ruimte in beslag nemen en zorgen voor extra kosten door het huren van een opslaglocatie. Bij het huren van trussen heb je niet zelf een opslaglocatie nodig. De verhuurder zorgt voor de opslag van materialen en zorgt dat deze naar je toekomen zodra jij ze nodig hebt.

3. Veiligheid

Veiligheid is een essentieel onderwerp op evenementen. Er lopen veel mensen onder de materialen door, waardoor je er zeker van wilt zijn dat alles betrouwbaar is om mee te werken. Hierdoor is het regelmatig keuren en certificeren erg belangrijk. Bij het huren van trussen ben je niet zelf verantwoordelijk voor de keuring en certificering, maar zorgt de verhuurder hiervoor. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat het altijd veilig en betrouwbaar is om mee te werken.

4. Meer tijd voor jouw evenement

Het huren van trussen scheelt jou heel wat geregel. Je hoeft niet zelf na te denken over welke materialen nodig zijn, maar de verhuurder helpt hierbij. Door jarenlange ervaring weet hij precies wat nodig is voor jouw situatie. Ook zorgt deze ervoor dat de materialen op het juiste moment klaarliggen. Hierdoor hou je meer tijd over om je te focussen op andere onderdelen van jouw evenement.

5. Service

Bij het huren van trussen krijg je een stukje service erbij. Mocht er een probleem ontstaan of moeten materialen gekeurd worden, dan kun je altijd de verhuurder bellen voor een oplossing of advies.

Wil je trussen huren voor jouw evenement?

Bij Riggingbox huur je alles wat nodig is voor jouw evenement, van motortakels tot trussen. Je huurt hier de aluminium trussen van het merk Prolyte. De Prolyte truss is geliefd in de evenementenwereld vanwege het lichte gewicht, maar toch stevige materiaal.

Bij Riggingbox staan service en veiligheid op nummer 1. Alle materialen worden regelmatig gekeurd en gecertificeerd, zo nodig zelfs in het buitenland. Daarnaast is de spoedservice 24/7 bereikbaar, waardoor er altijd iemand voor je klaarstaat zodra jij het nodig hebt. Zo ben je verzekerd van de beste materialen voor jouw evenement.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog