5 redenen waarom je een marketingbureau je website wil laten maken 

4 minuten leestijd

We hoeven jou vast niet uit te leggen dat een goede website belangrijk is voor jouw onderneming. Maar wat is een goede website? Dat is meer dan alleen een lekker design en een vlotte tekst. Al is dat wél heel belangrijk. Een marketingbureau dat gespecialiseerd is in het maken van websites kan jou hierbij helpen. En in deze blog geven we jou 5 redenen waarom jij dat ook graag wilt.

Er zijn natuurlijk heel veel marketingbureaus in Nederland, zoals SocialLane. Een marketingbureau is vaak gespecialiseerd in één over meerdere dingen. Zoals het promoten van je bedrijf op social media, de perfecte website bouwen of ervoor zorgen dat jouw producten of diensten op een strategische wijze op de markt worden gebracht. Een goed marketingbureau verdient zichzelf indirect weer terug doordat jouw business een succes wordt. 

In deze blog hebben we het natuurlijk specifiek over een marketingbureau dat jouw website kan maken. En dat wil jij en wel om deze 5 redenen:

1.    Mooi en functioneel design 

Veel ondernemers focussen zich op een mooi design. En ja, dat is erg belangrijk. Want het oog wil natuurlijk ook wat. Maar een goed design is meer dan alleen mooi. Een design moet namelijk ook functioneel zijn en dus gebruiksvriendelijk. Het moet logisch zijn en niet alleen heel mooi. Daar zit vaak een doordacht plan achter.

2.    SEO-proof

Ook wil je graag dat je website vindbaar is voor zoekmachines. Want op die manier word je nog steeds het meest gevonden. Een website die goed vindbaar is, is vaak aantrekkelijk voor SEO. Ook daar zitten een paar regels aan vast, bijvoorbeeld het feit dat je website snel moet laden. En daarnaast werk je op basis van zoekwoorden. Deze zoekwoorden komen vaak strategisch terug in vlotte webteksten. Iets – je raadt het al – een marketingbureau je goed mee kan helpen. 

3.    Klantreis 

Je doelgroep meenemen door je website is niet zo eenvoudig. Daar is een duidelijke structuur en indeling voor nodig. Ook moet een goede website een duidelijke navigatie en zoekfunctie hebben. Je wilt namelijk wel dat de klantreis zo optimaal is dat je klant altijd de weg naar het kopen van jouw product vindt. Een marketingbureau kan je daar goed bij helpen. 

4.    Updates 

Een website is nooit af. End at betekent dat er ook regelmatig gekeken moet worden naar updates. En je wilt ook dat je website technisch actueel blijft. Verandert er iets dan kan jouw marketingbureau je helpen om deze technische zaken op te lossen. Ook kun je niet lukraak alle updates accepteren. Van sommige updates wordt je website sloom of gaan er zaken verkeerd. 

5.    Bijhouden van meta 

Een goed marketingbureau laat jou bij het lanceren van de website niet los. Want: meten is weten natuurlijk. Dat betekent dat het goed is om je website te blijven controleren. Hoeveel mensen komen er op je website en hoeveel mensen downloaden je gratis weggever of kopen je product.  Je wilt natuurlijk een score van 100%. Een goed marketingbureau schaaft jouw website net zolang bij tot die 100% wordt bepaald. Of nouja, zeker 99%.  

Nieuwste over Internet Marketing