4x voordelen van een palletstelling

3 minuten leestijd

Ben je op zoek naar een goede manier om een magazijn of werkplaats in te richten? Een van de manieren waarop dit mogelijk is, is met de inzet van een palletstelling. Deze stellingen zijn zeer breed inzetbaar en zijn daarnaast verkrijgbaar in diverse soorten, maten en draagvermogens. Maar er zijn nog meer redenen waarom het slim is om voor deze stellingen te kiezen. Benieuwd naar de belangrijkste voordelen van het gebruik van een palletstelling? Hier lees je de 4 grootste voordelen!

1: Combineer met handige magazijnbakken

Het is heel gemakkelijk om een palletstelling te combineren met handige magazijnbakken. Dit zijn bakken, kratten of manden die ideaal zijn voor de opslag of transport van goederen. De magazijnbakken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en daarnaast is het mogelijk om zowel losse bakken te kopen als grotere hoeveelheden. Je kunt de bakken heel goed integreren in je magazijninrichting.

2: Stel gemakkelijk zelf samen

Een belangrijk voordeel van de palletstelling is dat je verschillende mogelijkheden hebt voor de inzet ervan. De palletstelling is verkrijgbaar in meerdere soorten, maten en draagvermogens. Daarnaast zijn de horizontale liggers altijd in hoogte verstelbaar. Zo creëer je eenvoudig en snel de ideale opstelling. Bij een online bestelling kun je in de eerste plaats een van de voordeelrijen bestellen, waarbij je een kant-en-klare stelling tot je beschikking krijgt. Je kunt er ook voor kiezen om een palletstelling zelf samen te stellen, zodat deze perfect aansluit op jouw wensen.

3: Kies voor flexibiliteit

Bij de opslag van goederen is een palletstelling zeer breed inzetbaar. In de eerste plaats omdat ze beschikbaar zijn in meerdere afmetingen. Het is goed mogelijk om de beschikbare ruimte volop te benutten. Een ander voordeel is dat palletstellingen op ieder gewenst moment ook weer uitgebreid kunnen worden. De mogelijkheid om alles aan te passen en uit te breiden is een van de belangrijkste redenen om voor palletstellingen te kiezen.

4: Palletstellingen voldoen aan alle veiligheidsnormen

Een belangrijk voordeel is dat palletstellingen voldoen aan de belangrijkste veiligheidsnormen. De palletstelling moet altijd op de juiste manier gemonteerd en gebruikt worden. Maar door de stalen constructie is de palletstelling altijd een veilig opslagsysteem. Veiligheid is altijd van groot belang in een magazijn of werkplaats en daarom is het slim om te kiezen voor palletstellingen van de hoogste kwaliteit. Alle nieuwe en gebruikte palletstellingen ondergaan inspecties voordat ze worden aangeboden. Je kunt de palletstellingen ook goed combineren met de nodige accessoires en veiligheidsartikelen.

Nieuwste over Blog