/

Waarom een e-learning op jouw website?

3 minuten leestijd

Binnen je bedrijf zijn er veel mogelijkheden. Wanneer jij veel werknemers hebt, is het soms lastig iedereen persoonlijk op te leiden. Doormiddel van een strakke e-learning kan jij dit doen. Maar wat zijn nou nog meer redenen op te starten met een e-learning binnen jouw bedrijf? Wij vertellen het je hier.

De laatste jaren is er op technologisch gebied enorm veel veranderd. Zo is er veel toekomstgerichte informatie beschikbaar gekomen waar je 20 jaar geleden nooit aan had gedacht. Het is goed om als bedrijf mee te groeien met bepaalde ontwikkelingen. Zo kan je jouw eigen werknemers nu online opleiden zonder dat je dit veel tijd en mankracht kost. Dit kan je bijvoorbeeld doen via www.elearningtraining.nl. Zij bouwen een training op maat voor jouw bedrijf.

1. Betere kwaliteit

Een goede reden om te kiezen voor een e-learning binnen jouw bedrijf is de betere kwaliteit. Doordat jij via instructie-video’s duidelijk kan vertellen aan nieuwe werknemers wat er van hen verwacht wordt, zal je zien dat de kwaliteit van het werk vooruitgaat.

2. Minder tijd

Je bent vele malen minder tijd kwijt dan wanneer je iedereen één voor één gaat opleiden. Je kan iedereen via dezelfde weg opleiden. Het enige wat jij hoeft te maken zijn verschillende instructie-video’s waarin duidelijk wordt verteld wat jij van hen verwacht. Het gebruik van video’s is daarnaast ook tijdens de coronacrisis flink gegroeid. Hierdoor zijn werknemers er meer vertrouwd mee geraakt.

3. Nieuwe studies

Wil jij jouw bedrijf innoveren. Dan kan je zelf studies ontwikkelen binnen jouw eigen website. Zo kan jij ervoor zorgen dat jouw werknemers altijd op de hoogte zijn van nieuwe data en gegevens. Daarnaast zal dit er natuurlijk ook gelijk voor zorgen dat de kwaliteit van jouw diensten beter wordt.

Zelf ontwikkelen of uitbesteden?

Afhankelijk van de kennis die jij hebt kan je ervoor kiezen om het ontwikkelen van een e-learning uit te besteden of zelf te ontwikkelen. Wanneer je kiest voor outplacement dan wordt ervoor gezorgd dat jij de beste kwaliteit beschikbaar hebt. Wanneer er iets misgaat kan je altijd iemand erop aanspreken in plaats van dat je het helemaal zelf moet oplossen. Je ziet vaak dat werknemers die het uitbesteden meer geld overhouden aan het einde van de rit.

Nieuwste over Internet Marketing