april 5, 2019 staff

Erland Galjaard: Vermogen & zijn succes als media ondernemer

Al vele jaren is hij actief in de tv wereld. Hij is vele jaren programmaleider geweest bij verschillende zenders. Natuurlijk is hij als laatste actief geweest bij RTL4, waar hij programmadirecteur was. Het betekent simpelweg, dat hij bepaalde welke programma’s wanneer getoond werden. Ook was hij verantwoordelijk voor verschillende nieuwe programma’s. Het leek alsof alles wat hij aanraakte in goud veranderde. Wanneer het niet direct gebeurde dan gebeurde het vaak wel wat later. Denk maar aan RTL Late night met Humberto. Het liep niet direct, maar wat later kwam het aardig op gang. Het is een waar succesnummer geworden. Het is gewoon mooi om te zien hoe hij alles aan het draaien lijkt te krijgen op de televisie. Echt bekend werd hij trouwens van zijn huwelijk met Wendy van Dijk.

Een stukje historie en de basis van zijn succes

De basis van zijn succes is waarschijnlijk simpelweg het nooit opgeven. Volgens de Mol is het vooral het inzicht van Erland Galjaard wat zorgt voor zijn grote successen. Niet voor niets is hij nu een strategisch adviseur van Talpa. Ze werkten al eerder samen bij RTL aan het succesnummer The Voice. Het is een ongekend succes geworden waar iedereen van geniet. Het is wereldwijd een waar topnummer.

Hoe gaat het met zijn huwelijk?

De laatste maanden is er veel over geschreven. Het huwelijk met Wendy van Dijk zou niet zo goed en sterk zijn als iedereen denkt. Samen met Wendy heeft hij een kind. Ook heeft hij nog twee dochters uit een eerder huwelijk. Hij zou al ergens anders slapen in een huis wat hij voor zijn bedrijf had gekocht. Het is natuurlijk spijtig, dat er zoveel negatieve energie hun kant op komt. Het is beter om ze met meer positieve energie toe te juichen. Helemaal nu het hun persoonlijk erg goed afgaat beiden. We weten zeker, dat het allemaal wel goed komt tussen hun beiden.

Hoeveel vermogen heeft hij nu eigenlijk?

De grote vraag is vaak hoeveel geld iemand nu heeft. We weten niet hoe groot het vermogen van Erland Galjaard exact is. Wel weten we dat hij niet meer hoeft te werken. Hij heeft natuurlijk goed verdiend bij RTL en daarnaast heeft hij ook nog zijn eigen activiteiten. Het is ook een logische stap, dat hij wegging bij RTL om naar Talpa te gaan als strategische adviseur. Of het een slimme set is van Talpa zal de lange termijn moeten uitwijzen. We verwachten van wel. Hij heeft een neus voor succes. Dat is wel bewezen als je zijn staat van dienst ziet.

De toekomst van Erland Galjaard

Het is al bekend, dat hij strategisch adviseur wordt bij Talpa. Hij gaat samen met John de Mol een groot succes maken van de televisiezenders van Talpa. Daarnaast gaat hij twee dagen in de week aan de slag met zijn eigen bedrijf. Het zal hem allemaal veel plezier en geluk brengen. Wij wensen hem het beste toe.

Neem contact op!

Onze samenwerkingen met merken is altijd helemaal op maat gemaakt. Een mailtje of een belletje is altijd de moeite!