/

Een zakelijk bedrijfsuitje op de boot? Dit heb je eraan

2 minuten leestijd
bicycles parked beside brown wooden fence near a river
Photo by Kayla Ihrig on Pexels.com

Een bedrijfsuitje is dé manier om de teamgeest en motivatie van je werknemers te vergroten. Hiervoor heb je natuurlijk veel opties en het is leuk om af en toe eens wat anders te doen dan normaal. Altijd maar een borrel op vrijdagmiddag gaat ook vervelen. 

Het huren van een boot is een leuke en ontspannen manier om de dag door te brengen met je collega’s. In dit artikel geven we je een aantal redenen waarom een dergelijk uitje zoals een rondvaart in Groningen, dé manier is om jouw bedrijf vooruit te helpen.

Het is geschikt voor iedereen

Of je nu gek bent op adrenaline of liever rustig zit met een borrel in je hand, een boot is hiervoor geschikt. Het is mogelijk om zelf het stuur te pakken of lekker om je heen te kijken naar alle bezienswaardigheden. Er zijn verschillende boten beschikbaar waardoor het ook voor ieder gezelschap mogelijk is, groot of klein.

Het biedt ontspanning

Als het mooi weer is, zijn er eigenlijk geen leukere activiteiten te bedenken dan lekker het water op. Door een tocht over de grachten weet je zeker dat je iets hebt om over na te praten. Bovendien werkt niets ontspannender dan lekker dobberen en wat praten met je collega’s. 

Het bevordert teamwork

Omdat deze activiteit eens wat anders is dan normaal, heb je waarschijnlijk ook hele andere gesprekken. Je moet met z’n allen bepalen welke route je neemt, bij welke terrassen je wilt aanmeren en wie de kapitein mag of moet spelen. Hierdoor is de interactie met je collega’s anders en dit schept een band.

Er zijn talloze mooie steden waar je terecht kunt voor een leuke boottocht. Bij bedrijfnat.nl weet men als geen ander wat een goede activiteit kan betekenen voor het teamverband. Jaarlijks gaan er dan ook tientallen bedrijven met de boten over de Groningse grachten. Wordt jouw bedrijf de volgende?

Nieuwste over Blog