Dit krijg je niet bij je nieuwe telefoon maar heb je wel nodig

4 minuten leestijd

Last Updated on: 24th november 2022, 05:19 pm

Wanneer je een nieuwe telefoon gaat aanschaffen dan heb je zeker weten een aantal accessoires. Deze krijg je vaak niet bij je telefoon, hier zetten we ze voor je op een rij. 

Een nieuwe telefoon het is altijd weer genieten om hem uit te pakken. Maar omdat we in een milieucrisis zitten wordt er steeds meer gekort op bepaalde accessoires. Denk aan een telefoonhoesje, kabeltjes of andere toebehoren. Daarom hebben wij een lijst gemaakt met dingen die je zeker nodig hebt bij een nieuwe telefoon. Koop bijvoorbeeld Samsung Galaxy A53 accessoires of een nieuw kabeltje bij je iPhone. Wij zetten alles voor je op een rij. 

Telefoon hoesje 

Natuurlijk ga je een telefoonhoesje halen wanneer je een nieuwe telefoon hebt. Haal je geen telefoonhoesje dan kan het zijn dat je telefoon een korte levensduur heeft. Want telefoons hebben vaak een gladde achterzijde waardoor ze snel uit je hand kunnen glippen. Haal een iPhone 13 Pro hoesje in alle soorten en maten. Je hebt ze zelfs met bedrukking op de achterzijde. Voor wanneer je een eigen onderneming hebt is dit natuurlijk geweldig. 

Telefoonhouder voor de auto 

Zo’n item dat iedereen zou moeten hebben is toch wel een telefoonhouder voor in de auto. Je hebt speciaal gemaakte houders voor één type telefoon, maar je hebt ook telefoonhouders die voor alle telefoons zijn gemaakt. Deze universele raden wij aan omdat ook als jij je auto uitleent iemand hier gemakkelijk gebruik van kan maken. In de nieuwste auto’s zijn er al standaard houders geïnstalleerd. Maar dat is zeker nog niet bij alle auto’s het geval. 

Ring voor achterzijde 

Waarschijnlijk is het je weleens opgevallen dat sommige mensen een handige ring op de achterkant van hun telefoon hebben. Deze ring is er om je middelste vinger doorheen te doen. Wanneer je hem bediend kan hij niet zomaar uit je hand vallen. Soms zit deze op het telefoonhoesje vast, maar je kan deze ook los aanschaffen. 

Glasplaatjes (ook voor camera)

Je wil ervoor zorgen dat je telefoon zo goed mogelijk beschermd is. Een telefoonhoesje heb je al, maar tegenwoordig hebben de nieuwe telefoons ook nog goede camera’s. Deze camera’s zijn vaak niet goed beschermd. Daarom is het slim om een extra glasplaatje aan te schaffen speciaal voor op jouw telefoon. Een glasplaat voor op de voorkant van je telefoon is altijd een slim idee. We raden dus zeker aan om ook hiervoor een extra glasplaat aan te schaffen. 

Universele oplader 

Vanaf 2024 zullen alle telefoons worden ingericht met dezelfde soort opladers. Dit scheelt een heleboel, want nu heb je misschien wel 5 of meer verschillende kabeltjes in huis. Maar bij de nieuwste telefoons krijg je inmiddels geen kabeltjes meer geleverd. Dit betekent dat je zonder kabeltje thuiskomt waardoor je jouw nieuwe telefoon misschien helemaal niet kan opladen. Dus schaf altijd meteen een extra kabel aan wanneer je een nieuwe telefoon koopt. 

Je kan er ook voor kiezen om draadloos op te laden. Hierbij leg je jouw telefoon op een plaatje die je telefoon oplaadt. Dan heb je helemaal geen kabeltjes meer nodig.  

Nieuwste over Blog