/

Wie is Eleonora Wagtendonk en wat is haar vermogen?

8 minuten leestijd
Wie is Eleonora Wagtendonk en wat is haar vermogen

Last Updated on: 25th maart 2024, 10:34 am

Eleonora Wagtendonk is een jonge vrouw in de 30. Ze is een tijdje geleden met enige regelmaat gespot met Jort Kelder. Hierdoor zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in het feit wie Eleonora Wagtendonk precies is en wat haar vermogen is.

Gelukkig hebben wij het uitgezocht. Hier vind je niet alleen wie Eleonora Wagtendonk precies is, maar ook haar relatie en wat ze in het verleden heeft gedaan. Daarnaast kijken we samen naar het vermogen van Eleonora Wagtendonk.

Eleonara in het kort

Wie is Eleonora Wagtendonk?Ze is een Illustrator uit Amsterdam, bekend als Noor. Ondernemer met Studio Freckles en Atelier Florentien. Ze is voormalig model, hostess en promoter.
Relatie van Eleonora Wagtendonk– Ze heeft geen officiële relatie, maar regelmatig gezien met Jort Kelder. Noor is niet actief op zoek naar een relatie, focust op ondernemen en genieten van het leven
Eleonora en haar ondernemingen– Studio Freckles: eerst Freckles in Style, ook Freckles & Food.  Atelier Florentien: illustraties op maat, verschijnt in bekende magazines
Weetjes over Eleonora– Huurt werkplek voor €1600 per maand, woont op een boot van €900.000. Geboren in Naarden, houdt van auto’s en Formule 1. Beheerde website Amsterspots, fashionblogger

Wie is Eleonora Wagtendonk?

Eleonora Wagtendonk is een illustrator uit Amsterdam. Ze woont op dit moment op een boot aan de Amstel. Ze komt uit een gezin van vier. Samen met haar ouders en haar zus heeft ze een fijne jeugd gehad. Haar ouders zijn sinds kort naar Zweden geëmigreerd.

Eleonora Wagtendonk wordt ook wel Noor genoemd. Ze is een tijdje model geweest,  maar dit was toch niet iets voor haar. Daarnaast is de hostess en promoter geweest. Uiteindelijk heeft ze haar voorliefde voor illustreren omgezet in twee bedrijven Studio Freckles en Atelier Florentien.

Noor heeft Fashion Management en Marketing gestudeerd en daarna heeft ze weer allerlei cursussen gevolgd om goed te worden in illusteren. Ze is hard onderweg om haar ondernemingen steeds verder uit te laten groeien. Beide ondernemingen van Noor zijn in een rap tempo aan het groeien.

Relatie van Eleonora Wagtendonk

Eleonora Wagtendonk heeft al bekend gemaakt dat ze geen relatie heeft, ook niet met Jort Kelder. Jort Kelder heeft wel gezegd dat ze elkaar met enige regelmaat zien. Ze zijn dus wel friends with benefits. Jort heeft verteld dat ze elkaar ook zeker nog wel met enige regelmaat gaan zien.

Eleonora Wagtendonk is verder niet op zoek naar een relatie. Ze heeft gezegd dat ze vooral bezig is met ondernemen en genieten van het leven. Toch brengen Jort Kelder en Eleonora Wagtendonk behoorlijk wat tijd met elkaar door. Ze zijn zelfs met elkaar op vakantie geweest. Misschien bloeit er nog wel wat moois op. Ze zijn er in ieder geval openhartig over.

Eleonora en Freckles & Food / Atelier Florentien

Eleonora Wagtendonk beheert een eigen onderneming. Deze onderneming heette eerst Freckles in Style en is later verandert naar Freckles & Food. Freckles staat uiteraard voor het feit dat ze zelf allerlei sproeten heeft. Daarom is het bedrijf zo genoemd. Deze onderneming had ook een Instagram pagina, waar ze een hele hoop volgers op had.

Verder heeft Noor nog een onderneming. Dit gaat om Atelier Florentien. Hier maakt ze verschillende illustraties. Hierbij kun je denken aan geboortekaartjes, behang en dekbedden. Alles wordt speciaal op maat gemaakt, waardoor het altijd een unieke aankoop is en er zo min mogelijk verspilt wordt. De naam is afgeleid van haar zus. Haar zus heet namelijk Florentine.

Met bijvoorbeeld het behang en de dekbedden verschijnen ze in bladen zoals: Residence, vtwonen, Kek Mama en Wonen landelijke stijl. Hierdoor krijgt het bedrijf nog meer bekijks en worden ze dus nog groter.

De carrière van Eleonora

Noor is natuurlijk niet begonnen als illustrator. Ze is begonnen op de havo. Ze heeft eerst haar havo diploma gehaald. Daarna is ze begonnen aan de opleiding Fashion Management en Marketing. Deze opleiding heeft ze met succes behaald, waardoor ze haar opleiding met verschillende cursussen aan kon gaan vullen.

Eerst wist Eleonora Wagtendonk nog niet dat ze zo erg van illustreren hield. Hier is ze tijdens een vakantie in Australië achter gekomen. Dit was in 2017, toen kwam ze erachter dat ze erg van tekenen houdt. Naast het feit dat ze ervan houdt, is ze er ook nog eens behoorlijk goed in.

Niet veel later daarna is ze haar bedrijven begonnen en tot op heden is ze nog steeds druk met haar ondernemingen. Ze verdient er meer dan genoeg aan, waardoor het vermogen van Eleonora Wagtendonk zeker behoorlijk hoog is.

Weetjes over Eleonora (Noor)

  • Eleonora Wagtendonk is niet in het bezit van haar eigen werkplek. Ze huurt een werkplek voor ongeveer €1600 per maand
  • Noor is geboren in Naarden en niet veel daarna verhuist naar Amsterdam. Eleonora is dus niet opgegroeid in Amsterdam
  • Eleonora Wagtendonk is gek op auto’s en ze komt ook met enige regelmaat bij de F1. De F1 heeft ze zelfs nog samen bezocht met Jort Kelder
  • Noor was in het beheer van de website Amsterspots. Op deze website kon je alle leuke hotspots van Amsterdam vinden. Zo hoef je hier niet naar te zoeken
  • Eleonora Wagtendonk is een fashionblogger, waardoor ze al verschillende reizen cadeau heeft gekregen, zodat zij een bedrijf promoot

Wat is het vermogen van Eleonora Wagtendonk?

Het vermogen van Eleonora Wagtendonk is niet volledig bekend. Wel is het bekend dat ze op een boot woont die ruim 900.000 waard is. Dit is natuurlijk niet niets. Daarnaast betaalt ze ook maandelijks minimaal €1600 voor haar werkplek. De werkplek is namelijk een huurpand. Dit moet je wel allemaal rond kunnen breien.

Haar inkomen ligt zeker boven het modaal, maar ze verdient niet belachelijk veel. Eleonora Wagtendonk verdient dus nog geen bakken met geld, maar ze verdient meer dan genoeg om mee rond te komen. In tegenstelling tot Jort Kelder, moet ze dus nog wel opletten wat ze koopt.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog