Ondernemers kiezen steeds vaker voor Sim Only Zakelijk

4 minuten leestijd

Een Sim Only Zakelijk abonnement is een telefoonabonnement voor zakelijke doeleinden. Je bent via een zakelijk telefoonnummer bereikbaar voor klanten en collega’s. Je hoeft nooit meer je privé nummer te geven en kunt in het weekend je rust nemen voor wat betreft je zakelijke klanten. Bij een Sim Only Zakelijk abonnement is het wel noodzakelijk om zelf een telefoontoestel te hebben. Wanneer je een nieuw telefoontoestel hebt kan het zijn dat daar al eSIM in is gebouwd. Dan heb je geen simkaart nodig en is het mogelijk meerdere abonnementen op één toestel af te sluiten. Je kiest bij een Sim Only Zakelijk abonnement zelf voor je bundel tegen een vaste prijs. Je kunt ook kiezen voor een voordelig jaarabonnement zodat je het hele jaar door een vaste bundel krijgt of je kiest voor een flexibel abonnement dat maandelijks opzegbaar is.

Het verschil tussen een privé- en een zakelijk Sim Only abonnement

Een zakelijk Sim Only abonnement is gelijk aan een privé sim Only abonnement. Het enige verschil is, dat bij een zakelijk Sim Only abonnement de factuur op naam staat van de onderneming. Je kunt met een zakelijk Sim Only abonnement meerdere telefoonnummers beheren. Van deze telefoonnummers krijg je apart een factuur zodat je weet wat per telefoonnummer de kosten zijn. Via een app kun je alle telefoonnummers van een Zakelijk Sim Only abonnement beheren en zijn de kosten en de belgegevens per telefoonnummer zichtbaar. Met een Zakelijk Sim Only abonnement heb je altijd een abonnement dat bij jou past. Je kunt immers de bundels die je hebt aangeschaft per maand aanpassen. Denk je dat je een maand niet genoeg hebt aan je bundel dan kun je eenvoudig MB’s en minuten bijkopen of je bundel verhogen.

Het grote voordeel van een Zakelijk Sim Only abonnement

  • Zoals gezegd is een zakelijk Sim Only abonnement gelijk aan een privé Sim Only abonnement. Hierdoor kun je elke bundel die je voor een privé Sim Only abonnement koopt ook voor het Zakelijke Sim Only abonnement afsluiten. Met een Zakelijk Sim Only abonnement kun je:
  • Bundels van elk telefoonnummer van jouw zakelijk Sim Only abonnement apart en direct aanpassen
  • Krijg je van elk telefoonnummer dat op jouw zakelijk Sim Only abonnement is geregistreerd, apart een factuur
  • Wanneer je dat wil kun je het abonnement van jouw medewerkers ook op hun naam zetten waardoor die werknemer zelf aansprakelijk is voor het contract
  • Wanneer je meerdere abonnementen afsluit met de vriendendeal ontvang je op al je abonnementen ook nog korting
  • Je kunt alle telefoonnummers beheren in een app waarmee je direct een overzicht hebt van alle belgegevens en alle internet kosten

Sim Only abonnement of een prepaid simkaart?

Het verschil tussen sim only en prepaid is met name dat je bij prepaid je tegoed vooraf betaald. Dit geldt voor je beltegoed en voor je internetbundel. Wanneer het tegoed op is kun je niet meer bellen en niet meer op internet. Je kunt wel altijd gebeld worden. Daarnaast dien je bij een prepaid kaart minstens één keer per half jaar op te waarderen en zeker één keer per half jaar te bellen anders vervalt je prepaid kaart. Bij een Sim Only abonnement betaal je maandelijks voor een vaste bundel. Wanneer je bundel op is kun je gewoon door blijven bellen en op internet maar dan zijn de kosten hiervoor wel hoger. Je kunt ook extra belminuten of MB’s bijkopen of je bundel verhogen zodat je voor dezelfde prijs door kunt blijven bellen en internetten.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Ondernemerstips