/

Jort Kelder: Vermogen, vriendin, huis en meer

8 minuten leestijd
Jort Kelder Vermogen, vriendin, huis en meer

Last Updated on: 25th maart 2024, 10:34 am

Het kan zijn dat je je afvraagt wie Jort Kelder precies is en hoeveel vermogen hij heeft. Jort is een bekende in de redactiewereld, waardoor hij zeker een behoorlijk zak centje heeft.

Wij gaan je uitleggen wie Jort Kelder precies is, waar hij zijn vermogen aan verdiend heeft en natuurlijk het belangrijkste: Wat het vermogen van Jort Kelder is. Jort Paul Wouter Kelder is 59 jaar en hierdoor heeft hij zeker al een goed vermogen opgebouwd.

Jort Kelder in het kort

Wie is Jort Kelder?– Geboren op 22 september 1964 in Gouda. Jort is bekend geworden door zijn functie als hoofdredacteur bij Quote en auteur van verschillende boeken. Hij heeft relaties gehad met Georgina Verbaan, Lauren Verster, en mogelijk Eleonora Wagtendonk.
Jort en het maandblad Quote– Hij is begonnen als stagiair bij Quote. Daarna heeft hij zich omhoog gewerkt tot Hoofdredacteur van 1993 tot 1996. Sinds 2011 is hij weer adviseur van het blad.
Weetjes over Jort– Genoemd in een radioprogramma als “maffiamaatjes” door Bram Moszkowicz en Willem Holleeder, Hij won het kort geding dat hij aanspande. Hij kwam in opspraak door zijn uitspraken tijdens de corona-crisis. Hij is niet van adel en zijn accent is aangeleerd
Jort Kelder vermogen– Zijn vermogen wordt geschat op €5 miljoen. Hij heeft dit verdiend aan vastgoed, tv- en radio werk en als gezicht van Suitsupply.

Wie is Jort Kelder?

Jort Kelder is geboren in Gouda op 22 september 1964. Officieel gezien heeft Jort Kelder: Jort Paul Wouter Kelder. Jort is niet alleen bekend van zijn rol als hoofdredacteur bij het maandblad Quote. Hij heeft verschillende boeken geschreven en hij heeft in allerlei televisieprogramma’s gespeeld. Natuurlijk kan zijn radio carrière niet ontbreken.

Jort is ooit begonnen met de studie Nederlands recht en daarna is hij pas gaan werken. Hij was tijdens zijn studie een persvoorlichter. Hij zat in het hoofdbestuur van de JOVD. Dit is een liberale jongerenorganisatie. Hier is hij mee gestopt zodra hij bij het maandblad Quote aan de slag kon.

Jort Kelder relatie

Jort heeft verschillende relaties gehad. Zo is hij samen geweest met Georgina Verbaan en Lauren Verster. Daarnaast is er bekend geworden dat hij al een tijdje een nieuwe vlam heeft. Hij heeft geen relatie met Eleonora Wagtendonk (Noor), maar ze zouden het wel erg leuk samen hebben.

Verder ging er nog in de rondte dat Jort Kelder iets zou hebben met Welmoed Sijtsma. Dit is wel merkwaardig, omdat Jort Kelder net zo oud is als Welmoed haar vader. Jort heeft dit dan ook vrij snel ontkent, dus deze twee zijn niet samen.

Jort en het maandblad Quote

Jort Kelder was de hoofdredacteur van het maandblad Quote. Hij is bij Quote ooit begonnen als stagiair. Nadat hij zijn studie had afgerond, is hij redacteur geworden bij Quote in 1990. In 1993 is hij hoofdredacteur geworden bij Quote. Hij heeft zich dus in 3 jaar weten op te werken van redacteur, naar hoofdredacteur.

In 1996 is hij toch weer teruggetreden, omdat hij bezig was met het publiceren van verschillende boeken. Daarna heeft hij er tot 2007 gewerkt. Vervolgens is hij in 2011 weer teruggekomen bij het maandblad, maar dit keer niet als hoofdredacteur. Hij is teruggekomen als adviseur. Zo had hij ineens een hele andere rol bij het maandblad.

Weetjes over Jort

  • Jort Kelder heeft in 2007 tijdens een radioprogramma Bram Moszkowicz en Willem Holleeder maffiamaatjes genoemd. Hierdoor werd er een kort geding aangespannen tegen Jort. Jort Kelder heeft het kort geding gewonnen, waardoor Bram Moszkowicz dus verloren heeft
  • Jort Kelder krijgt met enige regelmaat verschillende berichten en DM’s op social media (Twitter) van ‘mooie’ vrouwen. Hierdoor krijgt hij meer dan genoeg aandacht van het vrouwelijke geslacht
  • Tijdens de corona crisis is Jort Kelder in opspraak gekomen omdat hij de volgende reden gaf waarom de economie stil ligt: We zijn 80-plussers aan het redden die te dik zijn en gerookt hebben
  • Jort Kelder vindt zelf dat hij niet van adel is en absoluut geen kakker is. Hij benoemt zelf dat hij zich dit aangeleerd heeft, omdat hij in dit wereldje zit
  • Jort zijn accent is niet echt en is volledig gemaakt. Hij zegt dat dit niet uitmaakt, maar dit te wijden valt aan de wereld waar hij in zit
  • Jort Kelder is over het algemeen niet zo’n fan van social media. Zo heeft hij alleen Twitter en hij maakt gebruikt van Google. Zo heeft hij bijvoorbeeld geen Facebook en Instagram meer

Carriere Jort Kelder

Zoals al eerder benoemd is Jort begonnen bij het maandblad Quote. Hij heeft eerst het Nederlandse recht gestudeerd. Daarna ging hij aan de slag bij de Quote. Dit heeft hij tot 2007 gedaan. Tussendoor zat hij zeker niet stil. Hij was regelmatig te gast bij televisie en radioshows.

Hij heeft vanaf 2000 heel wat televisieprogramma’s gepresenteerd. In 2008 heeft hij het bedrijf Mediamaatjes bv samen met Ronald van de Laar opgericht. Vanuit dit bedrijf zijn er allerlei projecten ontstaan. In 2011 is Jort teruggekeerd naar quote om aan de slag te gaan als adviseur.

De jaren hierna heeft hij vooral geïnvesteerd in televisieprogramma’s presenteren. Zo heeft hij in 2021 Dragons’ Den (WNL) gepresenteerd. Tot op heden presenteert hij Op1 (WNL). Dit doet hij iedere donderdagavond, waardoor hij zeker nog met enige regelmaat op tv komt.

Jort kelder vermogen

Het precieze vermogen van Jort Kelder is niet bekend. Hij heeft pas op wat latere leeftijd een groot vermogen op gebouwd. Zo heeft hij op dit moment ook verschillende vastgoed panden, waardoor hij hier ook wat aan verdient. Verder verdiende hij in het verleden ongeveer 100.000 per jaar. Dit heeft hij ook weer veel uitgegeven door erg veel te reizen. Dit was in het begin van zijn carrière.

Verder bezit Jort een groot huis. Op dit moment wordt zijn vermogen geschat op 5 miljoen euro. Dit komt door alles wat hij bezit en wat hij op dit moment nog verdient. Zo heeft hij een deal met Suitsupply. Hij is het gezicht van Suitsupply geworden. Hier betalen ze hem natuurlijk uitstekend voor.

Lees ook eens:

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog