/

Gemak van website uitbesteden

4 minuten leestijd
Gemak van website uitbesteden

Iedere ondernemer herkent het wel, je hebt het erg druk en je moet veel zaken uitstellen. Een website maken is bijvoorbeeld iets wat je al langere tijd in de planning hebt staan. Misschien heb je een website, maar is deze verouderd, klopt de informatie niet meer of ben je gewoon toe aan wat nieuws. Het is dan van belang dat je er tijd voor maakt of het uit handen geeft. Hierdoor kun je weer een nieuwe stap maken, een nieuwe uitdaging aangaan en de markt verkennen. Veel ondernemers besteden het maken van een website uit, omdat de site niet meer aan de laatste richtlijnen van de zoekmachines voldoet. Ze hebben weinig tijd om het zelf in orde te maken of hebben er te weinig kennis over. Deze investering is het dan ook meer dan waard, omdat je hierdoor je klanten weer binnen gaat halen.

Nieuwe website laten maken

Dtch Digitals (voorheen Team Nijhuis) is helemaal thuis in het maken van websites voor klanten. Het is voor ondernemers van belang dat zij goed vindbaar zijn in de zoekmachines. We hebben de hele dag te maken met de digitale wereld en daarom is de vindbaarheid van je site belangrijk. Op het moment dat een website niet meer aan de laatste richtlijnen, van bijvoorbeeld Google, voldoet, kan het zijn dat je een lagere ranking hebt. Hierdoor weten klanten je niet meer zo snel te vinden en dat kost je klanten. Dit moeten ondernemers tegengaan en dat kan door te investeren in een nieuwe website. Bedenk goed wat je uit wil stralen, een goed logo, de juiste teksten, wat je klanten te bieden hebt, waarom ze voor jouw bedrijf moeten kiezen en straal dat ook uit. Hulp hierin is alleen maar fijn, want experts kennen de laatste trends en spelen hierop in.

Waarom een website belangrijk is  

Een website laten maken is belangrijk, omdat je hierdoor klanten binnenhaalt als ondernemer. Maar er is nog meer wat hierin van belang is en dat is de veiligheid van een website. Met name als het over e-commerce platforms gaat, hier delen klanten vaak gevoelige informatie. Een website moet dan ook aan de nieuwste veiligheidsprotocollen voldoen, hier horen ook de SSL-certificaten  bij en beveiligingsupdates. Klanten weten hierdoor dat zij veilig zijn op je website en veilig kunnen winkelen (als je producten verkoopt). Maar ook de laadsnelheid van een website is van belang. Als een website traag opent, en continu lang moet laden, dan ben je zelf ook snel op de site weg. Je wil niet wachten, je wil namelijk snel een antwoord op je vraag. Daarom is de snelheid waarmee een website zal laden van groot belang en ook van directe invloed op wat een gebruiker ervaart. Als je site snel kan laden, dan heb je sneller nieuwe klanten dan wanneer zij moeten wachten. Daarbij geldt ook dat je website op alle mobiele apparaten ook goed moet werken. Tegenwoordig kijken de meeste mensen via hun mobiele telefoon even snel op een site. 

Nieuwste over Blog