Eigen bedrijf starten: lockerkast op kantoor

3 minuten leestijd

Als je een eigen bedrijf begint dan is veiligheid ook een belangrijk onderdeel. Een lockerkast is handig om je persoonlijke spullen op één plek te bewaren. In moderne kantoren kun je overal werken en heb je geen vaste plek meer voor je eigen spullen. Dat kan soms moeilijk zijn, want waar moet je ze dan laten? Gelukkig zijn lockers de oplossing voor dat probleem. Een lockerkast van locker.shop geeft een veilig gevoel voor in je bedrijf.

Alles is netjes

Papieren die overal verspreid liggen en jassen die over bureaustoelen hangen, dat vinden jij en veel collega's vervelend. Lockers zorgen ervoor dat het kantoor netjes blijft en uit recent onderzoek blijkt dat ze ook helpen om productiever te zijn, creatiever te worden en meer plezier te hebben op het werk. Het hebben van een eigen locker waar iedereen zijn persoonlijke spullen kan opbergen, heeft dus veel voordelen.

Lockers zorgen voor veiligheid

Vroeger had bijna iedereen een eigen kantoor op het werk, maar nu werken we meestal in een open kantoorruimte. Dat betekent dat er soms ook klanten of andere mensen op kantoor zijn. Het is belangrijk dat je je belangrijke documenten of persoonlijke spullen veilig kunt bewaren. Gelukkig zijn lockers daar perfect voor. Je kunt op deze manier veilig je spullen in je kluisje leggen zonder dat de spullen mogelijk gestolen worden. Er zijn verschillende sloten om uit te kiezen, waaronder een hangslot of een druppel slot.

Het voegt stijl toe

Dat een lockerkast handig is om spullen op te bergen, betekent niet dat het er saai uit moet zien. Als je veel werknemers hebt, heb je waarschijnlijk veel lockers nodig die een hele muur of zelfs meerdere muren in je kantoorruimte vullen. Het is leuk als de lockers goed passen bij de omgeving qua materiaal, ontwerp en kleur. Er zijn veel verschillende opties om deze lockers er mooi uit te laten zien.

Scheiding tussen werkplekken

Lockerkasten zijn handig omdat je ze kunt gebruiken als afscheiding tussen de bureaus en als opbergruimte. Lockerkasten zijn gemaakt van stevig metaal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Ze zijn perfect om afgeschermde werkplekken te maken in een kantoor waar je rekening moet houden met een afstand van 1,5 meter. Je kunt de lockers aanpassen aan de stijl van je kantoor, omdat er veel kleuropties en maten beschikbaar zijn. Naast kantoren zijn lockers ook handig in scholen, werkplaatsen, magazijnen en meer. Ze zijn dus super veelzijdig.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog