DWCPRINT lanceert gratis showcase met 60+ papiersoorten en afwerkmogelijkheden

6 minuten leestijd

DWCPRINT, de online drukkerij uit Stadskanaal, heeft een nieuwe showcase ontwikkeld die gratis te bestellen is voor klanten. In deze showcase zijn meer dan 60 verschillende papiersoorten te vinden, evenals een waaier met alle beschikbare afwerkingsmogelijkheden en foliedruk kleuren. De showcase is gedrukt op de recente investering van DWCPRINT, twee Konica Minolta’s AccurioPress 7100 machines, en eigenaar Martijn ten Pas is er dan ook trots op.

De nieuwe showcase van DWCPRINT is een handige tool voor ondernemers die op zoek zijn naar de juiste papiersoort voor hun drukwerk. Met meer dan 60 verschillende papiersoorten is er voor vrijwel elk type drukwerk wel een geschikt papier te vinden. Van standaard papier tot speciale papiersoorten zoals kraftpapier, metallic papier en zelfs papier met een textuur, de showcase biedt een uitgebreid assortiment aan papiersoorten om uit te kiezen.

Daarnaast bevat de showcase ook een waaier met alle beschikbare afwerkingsmogelijkheden en foliedruk kleuren. Klanten kunnen zo gemakkelijk zien welke afwerkingen mogelijk zijn voor hun drukwerk, zoals Wire-O binden, lamineren, rillen en boren. En met de foliedruk kleuren waaier krijgen ze een goed beeld van de beschikbare kleuren om hun drukwerk nog meer op te laten vallen.

Martijn ten Pas, mede-eigenaar van DWCPRINT, is erg trots op de nieuwe showcase. Hij zegt: “We zijn altijd op zoek naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Met deze nieuwe showcase hebben we een handige tool ontwikkeld waarmee klanten gemakkelijk de juiste papiersoort en afwerking voor hun drukwerk kunnen vinden. En doordat de showcase gedrukt is op onze recente investering, de AccurioPress 7100 machines, zijn we verzekerd van hoogwaardig drukwerk.”

Met de nieuwe showcase laat DWCPRINT opnieuw zien dat ze zich onderscheiden door hun hoogwaardige drukwerk, uitgebreide afwerkingsmogelijkheden en persoonlijke service. Ze gaan verder dan alleen het produceren van drukwerk en denken actief mee met hun klanten om het beste resultaat te bereiken. De nieuwe showcase is hier een mooi voorbeeld van, en biedt klanten een handige tool om de juiste keuze te maken in hun drukwerk.

Bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardig drukwerk en een goede samenwerking met een betrouwbare online drukkerij kunnen dan ook met een gerust hart bij DWCPRINT terecht. Met hun uitgebreide assortiment aan papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden kunnen ze vrijwel elk soort drukwerk produceren dat past bij de uitstraling die een bedrijf zoekt. En met de nieuwe showcase kunnen klanten gemakkelijk de juiste keuze maken en zijn ze verzekerd van hoogwaardig drukwerk dat aan hun wensen en eisen voldoet.

Klanten die geïnteresseerd zijn in de nieuwe showcase van DWCPRINT kunnen deze gratis bestellen via de website. Het is een handig hulpmiddel om een goede keuze te maken in de juiste papiersoort en afwerking voor het drukwerk. De waaier met afwerkingsmogelijkheden en foliedruk kleuren biedt een overzicht van de beschikbare opties, zodat klanten hun drukwerk nog meer kunnen personaliseren.

Bij DWCPRINT staat persoonlijk contact en goede service hoog in het vaandel. Het team van printprofessionals staat altijd klaar om klanten te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Het doel is om klanten te ontzorgen en het best mogelijke resultaat te leveren, met hoogwaardig drukwerk en een snelle en efficiënte levering.

Met de recente investering in de AccurioPress 7100 machines van Konica Minolta is DWCPRINT nog beter in staat om hoogwaardig drukwerk te produceren en aan de wensen van klanten te voldoen. Het gebruik van geavanceerde technologieën en machines stelt DWCPRINT in staat om snel en efficiënt hoogwaardig drukwerk te leveren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Al met al is de nieuwe showcase van DWCPRINT een handig hulpmiddel voor ondernemers die op zoek zijn naar hoogwaardig drukwerk en een goede samenwerking met een betrouwbare online drukkerij. Met meer dan 60 verschillende papiersoorten en uitgebreide afwerkingsmogelijkheden, gecombineerd met de hoogwaardige druktechnologieën van DWCPRINT, kunnen klanten verzekerd zijn van het best mogelijke resultaat voor hun drukwerk.

Martijn ten Pas, mede-eigenaar van DWCPRINT, zegt hierover: “Bij DWCPRINT staan we altijd klaar om onze klanten te helpen bij het maken van de beste keuze voor hun drukwerk. Met de nieuwe showcase bieden we een handige tool waarmee klanten gemakkelijk kunnen kiezen uit de meer dan 60 beschikbare papiersoorten en afwerkingsmogelijkheden. Zeker voor mensen die veel kaarten drukken is onmisbare tool. En doordat we deze showcase hebben gedrukt op onze recente investering in de AccurioPress 7100 machines, kunnen we verzekerd zijn van hoogwaardig drukwerk dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.”

Als online drukkerij streeft DWCPRINT er altijd naar om de beste service en kwaliteit te bieden aan hun klanten. Met de nieuwe showcase en de investering in de AccurioPress 7100 machines hebben ze opnieuw laten zien dat ze bereid zijn te investeren in de nieuwste technologieën om hun diensten te verbeteren en hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Bedrijven die op zoek zijn naar hoogwaardig drukwerk en een goede samenwerking met een betrouwbare online drukkerij kunnen dan ook bij DWCPRINT terecht.

Nieuwste over Blog