/

De samenwerking tussen smart en elektrisch rijden voor efficiënte ondernemers

4 minuten leestijd

Last Updated on: 2nd april 2024, 01:00 pm

Voor vrijwel iedere ondernemer is het belangrijk om zich snel en eenvoudig te kunnen verplaatsen. Een werkdag loopt soms ineens anders. Het is dan fijn om een betrouwbare auto te hebben die je overal veilig naartoe brengt. Voor bedrijfsauto’s zijn tal van mogelijkheden beschikbaar. Het is dan ook erg lastig om de juiste voor jouw bedrijf te kiezen. Smart wil het jou graag zo eenvoudig mogelijk maken. Hoe? Dat leggen we je graag uit.

Smart combineert de werelden van elektrisch rijden en drukke ondernemen tot een evenwichtig geheel. Waarin beide elkaar aanvullen en in balans houden. We geven je graag wat meer informatie.

Slimme mobiliteitsopties voor bedrijven

De mobiliteit van een bedrijf kan van levensbelang zijn. Soms moet je je eenvoudig kunnen verplaatsen, of wil je juist heel veel verplaatsingen, waardoor elektrisch rijden flink goedkoper kan zijn. Ook kunnen er verschillen zijn in wensen van een bedrijfsauto. Zo kan je kiezen voor comfort, wanneer er lang en veel gereisd moet worden. Of voor sportiviteit wanneer er haast geboden is of als men juist veel korte ritjes rijdt. Smart brengt deze mogelijkheden bij elkaar met een aantal heldere type auto’s. Bij hen kan je namelijk kiezen voor drie modellen, met elk hun voordeel. Kies voor de Premium, wanneer je gaat voor design en gebruiksgemak. Of kies de Pro+ als je houdt van comfort tijdens het rijden. En het laatste model is de Brabus. Een pittige auto die sportief rijdt en je snel op je bestemming brengt. Meer informatie over deze modellen vind je op smart #One.

Duurzaamheid en het bedrijfsimago

Een goed bedrijfsimago is belangrijk voor jouw klanten. Het bindt klanten van nu en haalt nieuwe klanten binnen. Ook voor jouw bedrijf liggen hier veel mogelijkheden. Daarnaast wordt er in de huidige tijd veel gedacht en gesproken over het milieu en hoe we dit met z’n allen kunnen ontlasten. Met een kleine verandering door vele, zijn er al zoveel stappen te maken. Om jouw bedrijfsimago verder te laten groeien is het rijden met elektrische auto’s een mooie uitkomst. Met een elektrische bedrijfsauto voorkom je veel uitstoot en ben jij voorbereid op de toekomst van elektrisch rijden. De auto’s laden snel op en voor je het weet kan je weer de weg op. Het bereik van een volledig opgeladen auto ligt momenteel op 440 km. Uiteraard is dit afhankelijk van je rijstijl, waardoor de accu misschien sneller leeg gaat.

Overheidssubsidie

Aangezien elektrisch rijden beter voor het milieu is, helpt de overheid jou graag met de overstap. Hiervoor zijn verschillende overheidssubsidies samengesteld. Bij de modellen van smart zijn verschillende subsidies van toepassing, waardoor je al snel flink bespaart op de aanschafwaarde van een nieuwe smart. Nu steeds meer mensen overstappen op elektrisch rijden, is de nood aan subsidies steeds lager. Het is daarom ook onzeker voor hoelang deze subsidies nog ter beschikking worden gesteld. Doe er dus je voordeel mee en kies voor een scherpe en zuinige deal, waardoor mobiliteitsproblemen verleden tijd zijn. Jij zal klaar zijn voor een duurzame en efficiënte toekomst. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder op smart.

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog