Bedrukte koffiebekers: goedkope reclame voor je bedrijf

3 minuten leestijd

Last Updated on: 9th juni 2022, 09:02 am

Bij de meeste ondernemers staat de promotie van hun onderneming hoog op de agenda. Helaas zien ze een voordelige en effectieve methode vaak over het hoofd. Want met bedrukte koffiebekers valt er heel wat naamsbekendheid te vergaren. Laat zien wie je bent met in het oog springende kleuren of een opvallende slogan. Door moderne productiemethodes kost een persoonlijke bedrukking bovendien veel minder dan voorheen het geval was. Kortom, het bestellen van bedrukte koffiebekers is een uitgelezen mogelijkheid voor kleine en grote ondernemers om hun bedrijf in het zonnetje te zetten. 

  1. Voor ieder drankje de perfecte beker

Koffie smaakt eenvoudigweg lekkerder wanneer je het uit een passende beker drinkt. Hetzelfde geldt voor alle andere dranken. De presentatie proef je als het ware terug. Een miezerig laagje espresso in een grote plastic beker is eenvoudigweg niet heel aantrekkelijk. Voor een cappuccino met een mooie schuimlaag is een grote beker juist wel gewenst. Door de juiste bekers aan te bieden geef je als bedrijf direct een positief signaal af. Klanten en partners komen automatisch graag nog een keer bij je langs. Zie jij je eigen koffiebekers wel zitten? Laat dan een Nederlandse partij je koffiebekers bedrukken en geniet van korte levertijden en een voortreffelijke service. 

  1. Het ontwerp van een koffiebeker hoeft niet permanent te zijn

Trends veranderen continu. Dat is een vrij natuurlijk proces. Nog niet zo lang gelden gebruikten grote merken felle kleuren om de aandacht te trekken. Inmiddels zijn natuurlijke tinten die duurzaamheid uitstraling helemaal in. Het aanpassen van het ontwerp van je koffiebeker is een fluitje van een cent. Door gewoon in Nederland te bestellen worden ze binnen een paar dagen geleverd. Ga mee met de huidige trends of zwem juist tegen de stroom in om extra op te vallen. 

  1. Speciale koffiebekers tijdens uitzonderlijke gelegenheden

Bestaat je bedrijf 10 jaar of gaat een medewerker met pensioen? Voor die gelegenheid bestel je eenvoudig speciale koffiebekers. Uiteraard is het ook gewoon mogelijk om bijzondere bekers te bestellen voor de feestdagen. Zet er desgewenst een spetterende slogan op of herinner gebruikers eraan dat ze de beker moeten recyclen. Bij twijfel wordt je geholpen door een specialist. Indien nodig verzorgen zij het complete design en hoef jij dit alleen nog maar goed te keuren. Met aantrekkelijke koffiebekers geef jij je bedrijf extra kleur. Nog belangrijker is dat de koffie eenvoudigweg beter smaakt. 

Redactie

De dynamische redactie van ondernemers.com wordt gevormd door een getalenteerde groep freelancers met een gedeelde passie voor ondernemen en een schat aan ervaring in diverse bedrijfssectoren.

De diverse achtergronden van de freelancers vormen een krachtig team dat ondernemers.com voorziet van een rijk scala aan artikelen. Samen streven ze ernaar om lezers te inspireren, informeren en ondersteunen bij hun ondernemersreis, met als doel het stimuleren van een bloeiende en veerkrachtige zakelijke gemeenschap.

Nieuwste over Blog