3x geschikte raamdecoratie op maat voor kantoren (aan huis)

2 minuten leestijd

De inrichting van je kantoor is heel onbewust erg bepalend voor jouw effectiviteit. Zo zorgen strakke, serieuze kleuren zoals grijs en blauw ervoor dat we beter kunnen focussen. En ook de opstelling van de meubels hebben invloed op je focus en efficiëntie. Maar heb je eigenlijk al eens nagedacht over raamdecoratie voor in het kantoor (aan huis)? Want niemand zit te wachten op de reflectie van de zon in je beeldscherm. En privacy tijdens een belangrijke afspraak is ook geen overbodige luxe. Tijd voor raamdecoratie op kantoor. Wij geven je drie tips.

Houten jaloezieën: modern en warm

Houten jaloezieën zijn niet alleen erg populair in de woonkamers van menig Nederlander, maar ook in kantoren. Het materiaal zorgt namelijk direct voor een warme sfeer en geeft karakter aan je kantoor. Dankzij de horizontale lamellen kun je eenvoudig de lichtinval (of privacy) bepalen. Iets meer natuurlijk licht? Kantel de lamellen zodat je naar buiten kunt kijken. Felle zon? Dan verstel je de lamellen zodat de jaloezie “dicht” is.

Gordijnen: persoonlijk en sfeervol

Heb je grote raampartijen waar je raamdecoratie voor wil bestellen? Kijk dan eens naar gordijnen. Deze kunnen vaak tot wel 3 meter hoog geleverd worden. De stof van inbetween gordijnen filtert het natuurlijke licht van buitenaf, waardoor er geen fel licht meer binnenkomt. Daarnaast geeft de stof ook direct zachte, sfeervolle look. Perfect voor wat extra sfeer in een (nog) kale kantoorruimte.

Plisségordijnen: budgetproof en divers

Wil je de kosten drukken, maar toch raamdecoratie op maat bestellen voor je kantoor? Dan zijn plisségordijnen een perfecte keuze. De vouwen in de stof zorgen voor een speelse touch. En dankzij de ruime kleurencollectie is er altijd een mooie kleur die past bij de huidige inrichting van je kantoor. Tip: vraag altijd even gratis kleurstalen aan.

Voor extra privacy kun je kiezen voor de top down bottom up bediening. Hierbij kun je het gordijn op elke gewenste hoogte van het raam hangen. Heb je een belangrijke afspraak? Hang je plisségordijn dan in het midden van het raam, zodat je zowel aan de boven- als onderkant nog ruimte overhoudt.

Nieuwste over Ondernemerstips