Wie is Wesley Adema en wat is zijn vermogen?

7 minuten leestijd
Wie is Wesley Adema en wat is zijn vermogen

Wesley Adema is iemand die je zeker tegen kunt komen bij verschillende televisieprogramma’s. Hij praat hier in openlijk over wat hij allemaal verdient en hoe hij eerder zelfs op straat gestaan heeft.

We kunnen ons voorstellen dat je niet precies weet wie Wesley Adema is. Wij leggen je hier precies uit wie hij is en wat Wesley Adema zijn vermogen precies is. Zo weet je straks precies tegen wie je aankijkt wanneer je de televisie aanzet.

Bron: instagram

Bron instagram

Wie is Wesley Adema?

Wesely Adama is 38 jaar oud en hij komt oorspronkelijk uit Breda. Zijn ouders zijn tijdens zijn jeugd gescheiden. Daarna is hij samen met zijn moeder naar Purmerend verhuist. Hier heeft hij samen met zijn broer en moeder 5 jaar lang gewoond. Daarna is hij terug verhuist naar zijn vader toe, omdat hij zijn eigen leven wilde leiden.

Op dit moment heeft Wesley Adema 2 kinderen en een vrouw. Zijn kinderen heten Sky en Josh. Zijn vrouw is Alicia Adema. Verder wonen ze in een prachtig huis, waar het kantoor bij aangebouwd is. Hier wonen ze samen met 2 leuke oud-Duitse herders. Wesley is dan ook een echte familieman.

Zijn eerste baantje was golfballetjes uit de sloot halen. Daarna ging hij deze balletjes weer doorverkopen. Dit deed hij al op 12-jarige leeftijd. De ondernemer zat toen al echt in Wesley. Op 19-jarige leeftijd is hij de deur uitgezet door de toenmalige vriendin van zijn vader. Daardoor heeft hij alles vanaf het nulpunt op moeten bouwen.

Wat is het totale vermogen van Wesley Adema?

Het totale vermogen van Wesley Adema zit ver in de zes nullen. Hier is hij verder ook erg open over. Het vermogen wordt geschat op meer dan 8 miljoen euro. Dit betekent dat hij hier meer dan rond van kan komen.

Verder is Wesley Adema altijd bezig met zijn vermogen uit te breiden. Wesley Adema wil namelijk uiteindelijk een vermogen bereiken van minimaal 30 miljoen. Hier is hij hard naar op weg, maar hij is er nu nog niet. Het vermogen van Wesley Adema is natuurlijk nu ook niet niets.

Televisie programma deelnames van Wesley

Wesley Adema is in vele verschillende televisieprogramma’s te zien. Hierbij kun je denken aan Steenrijk Straatarm, maar ook Waar doen ze het van en Let’s get Spanish. Hij doet mee aan deze programma’s om te laten zien wie hij is en waar hij vandaan komt. Hij wil laten zien dat alles mogelijk is, zolang je er maar voldoende in geloofd.

Wesley Adema werd vaak veroordeeld tot een crimineel, omdat hij allerlei tatoeages heeft. Door mee te doen aan deze programma’s wil hij laten zien dat dit nergens op slaat. Zoals hij het zelf zegt is alles ‘wit’. Dit betekent dat hij al het geld aangeeft bij de Belastingdienst en dat hij zo goed mogelijk door het leven wil gaan.

Het enige waar Wesley zich schuldig aanmaakt zijn de verkeersboetes die hij met zijn peperdure auto’s rijdt. Zelf vindt hij dit niet perfect, maar hij vindt dat je aan het einde van de rit niet alles goed kunt doen.

Stap je voor stapje werd Wesley Adema multimiljonair

Wesley Adema is stapje voor stapje multimiljonair geworden. Bij hem is het niet aan komen waaien. Hij zag ieder jaar steeds zijn bedragen iets omhoog gaan. Hij begon bij €2000 euro per maand en zo is hij steeds een stapje omhoog gegaan op de ladder. Hij zegt zelf dat dit wel snel gegaan is, maar niet zo snel als dat op het internet verteld wordt.

Hij heeft in ongeveer 10 jaar tijd een multimiljonair bedrijf opgebouwd. Hij is begonnen bij zijn vaders bedrijf en uiteindelijk heeft hij een eigen onderneming opgebouwd. Hij is nu een grote naam in de vastgoedbranche. Hij verdient zijn geld volop door het onderhouden en het verhuren van vastgoed.

De carrière van Wesley Adema

Wesley Adema is vanaf niks begonnen. Zijn carrière begon als 12-jarig jochie door golfballetjes te verkopen. Tussendoor heeft hij wat kleine baantjes gehad en is hij tussendoor nog model geweest. Daarna ging hij aan de slag voor zijn vaders bedrijf. Hier is hij mee gestopt toen hij op straat werd gezet.

Zijn vader vroeg hem een tijdje hierna terug in het bedrijf. Hij wilde wel terugkomen, maar dan zette hij zijn eigen onderneming op. Zo hoefde hij nooit meer voor een baas te werken. Dit was een productiebedrijf. Tot op heden heeft hij nog steeds een onderneming, waar hij miljoenen mee verdient.

In eerste instantie ging het om tientjes verdienen. Dit is uitgegroeid tot een echte onderneming waar hij nu meer dan rond van kan komen. Hij rijdt nu in dikke auto’s en hij heeft een prima leven opgebouwd.

Weetjes over Wesley

  • Wesley Adema werkte niet gewoon van 9 tot 6. Hij is begonnen met werken vanaf 06:00 tot 22:00. Op die manier heeft hij uiteindelijk genoeg kennis opgedaan
  • De enige hobby’s die Wesley heeft zijn geld verdienen en zijn auto’s. Meer heeft hij niet nodig om zich te vermaken
  • Wesley staat er om bekend dat hij niet stil kan zitten en maar al te graag de hele dag bezig is. Hij wil alleen maar doorgroeien
  • Wesley Adema heeft geen opleiding gevolgd voor het werk wat hij nu doet. Hij noemt het gewoon boerenwijsheid waar hij alles mee opgebouwd heeft
  • Hij verhuurde kamers in zijn huis, zodat hij hier aan kon verdienen. Dit waren toendertijd zijn enige inkomsten

Nieuwste over Topondernemers