Wat kun je verwachten van de Samsung 22 lancering?

4 minuten leestijd

Het is bijna zover: dan lanceert Samsung de Galaxy 22 – een model waar al maanden over gespeculeerd wordt. Wat voor veranderingen gaat Samsung aanbrengen? Hoe verschilt dit model van zijn voorgangers? Hoewel het een en ander al een tijdje gespeculeerd wordt, wordt er nu dan toch echt steeds meer bekend. In ieder geval wanneer we de lancering kunnen verwachten: op 9 februari. Wat zal Samsung daarin bekend gaan maken? Alles wat we tot nu toe weten verzamelen we voor je in dit artikel.

De lancering

Het laatste nieuws is vers van de pers: door de broncode op de eigen website van Samsung is op te merken dat het bedrijf verwijst naar een officiële lancering op 9 februari. De toestellen van Samsung Galaxy  S22 zouden in de winkel te vinden zijn vanaf eind februari, de 24e. Samsung heeft zelf de lancering nog niet aangekondigd, maar door allerlei verschillende lekken is de lancering wel op te maken. Met als meest belangrijke: de verwijzing op Samsung’s eigen website. Het Twitter-account TechInsider heeft namelijk een hele belangrijke aankondiging gevonden: de tags ‘Samsung Galaxy 2022’ ‘Samsung Galaxy s series’ en ‘Galaxy note series’. Dat laatste lijkt overigens de bevestiging dat het pronkstuk, de Samsung Galaxy S22 Ultra, de opvolger zal worden van de Galaxy Note 20, en ook een stylus zal krijgen. Deze verwachtingen bevestigen eerdere speculaties, die al een tijdje op het internet rond circuleerden.

black and white city building during daytime

Wat is er anders?

Op basis van een aantal foto’s die gelekt zijn is op te merken dat de Samsung galaxy S22 en S22+ qua uiterlijk niet veel verschillen van hun voorgangers. De Galaxy S22 Ultra ziet er echter wel wat anders uit, met name rond de camera’s. Rond de camera’s zou er namelijk volgens geruchten ruimte zijn voor een stylus. Dit is inmiddels bevestigd – er wordt een stylus met het toestel meegeleverd. De Samsung Galaxy S22 Ultra zou verkrijgbaar zijn in wit, zwart en donkerrood. De Samsung Galaxy S22 en de Galaxy S22 Plus zijn waarschijnlijk verkrijgbaar in zwart, wit, groen en goud. De S22 en S22 Plus krijgen redelijk hetzelfde uiterlijk als zijn voorgangers, maar de S22 Ultra heeft toch wel wat kleine veranderingen. Naast de pen als toevoeging zullen de hoekjes ook wat puntiger worden. Volgens verwachtingen blijft de prijs van de S22 redelijk hetzelfde als de prijzen van de S21. De Samsung Galaxy 21 heeft een adviesprijs van 849, de Galaxy S21 Plus 1.049 euro en de S21 Ultra heeft een adviesprijs van 1.249 euro.

Internetten voor ondernemers

Bij het afsluiten van een nieuw telefoonabonnement zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Ga je de telefoon bijvoorbeeld voor zowel zakelijk als privédoeleinden gebruiken, of word je telefoon alleen zakelijk gebruikt? Is dat het geval, dan zijn er een paar dingen waar je als ondernemer rekening mee moet houden. Zakelijk mobiel internet kan voor jou als zzp’er of ondernemer namelijk net iets anders betekenen. Lees je hier dus even over in voordat je een abonnement afsluit en er pas achteraf achter komt dat internet in het buitenland niet in de bundel valt.

Nieuwste over Ondernemerstips