Wat is nieuw aan de iPhone SE 2022? 

4 minuten leestijd

Last Updated on: 29th augustus 2022, 10:27 am

Sinds maart dit jaar is er een nieuwe topper toegevoegd aan de Apple collectie van telefoons, namelijk de iPhone SE 2022. Maar na de zoveelste nieuwe iPhone versie, is het logisch dat je soms het overzicht kwijtraakt van alle soorten telefoons. Nieuwsgierig naar het verschil tussen deze nieuwe iPhone en bijvoorbeeld de populaire iPhone 12? Lees dan vooral door!

De iPhone SE 2022, wat is er nieuw?

Allereerst maakt deze nieuwe iPhone deel uit van de nieuwe budgetlijn van Apple en is daarom zeer geschikt voor iedereen die op zoek is naar een toestel met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Daarentegen heeft de nieuwe iPhone niet per definitie dezelfde nieuwste technologische snufjes als de andere topmodellen van Apple, maar heeft het wel meerdere verbeteringen ten opzichte van de laatste iPhone SE uit 2020. Het toestel heeft namelijk nieuwe camerafuncties, waardoor de foto’s voornamelijk beter en scherper zijn bij weinig licht. De Smart HDR is ook geoptimaliseerd, waardoor de keuren en het contrast in een foto nog beter uit de verf komt. Bovendien heeft de iPhone SE 2022 een krachtige A15-chipset, waardoor het toestel anderhalf keer zo snel is dan het laatste iPhone SE model. Bovendien is deze chip ook duurzamer en zuiniger. Wat ook niet kan ontbreken aan een toestel dat uitgebracht is in het jaar 2022, is de 5G-ondersteuning. Het is dan ook mogelijk om met de iPhone SE 2022 snel de nieuwste films en series te downloaden en te genieten van een supersnelle vorm van internet.

Wat is het verschil met andere iPhone modellen?

Als wij dit nieuwste model vergelijken met bijvoorbeeld de iPhone 12, dan is allereerst het design anders. De iPhone 12 staat bekend om een strak design met verschillende nieuwe kleuren, zoals groen en blauw. Het is een lichtere iPhone dan bijvoorbeeld de iPhone 11 en heeft een sierlijk uiterlijk. Bovendien heeft de iPhone 12 ook 5G-ondersteuning. Wel heeft de iPhone SE 2022 een fijner prijskaartje, omdat het onderdeel is van de nieuwe budgetlijn van Apple. 

Een abonnement aanschaffen?

Ben jij enthousiast geworden over de nieuwe, meest betaalbare iPhone? Dan is daarna de vraag of een sim-only of een abonnement iets is voor jou. Met een abonnement zit de telefoon erbij in, waardoor je geen los toestel meer hoeft aan te schaffen. Hierbij is het ook mogelijk om de bundel aan te passen aan jouw behoeftes. Ben jij bijvoorbeeld een echte beller en ben jij het liefst altijd telefonisch bereikbaar? Dan is onbeperkt bellen waarschijnlijk iets voor jou. Of vind jij het belangrijker dat je altijd en overal kan blijven internetten? Of beiden? Er zijn veel soorten abonnementen, waarbij je bovendien precies bepaalt hoe je voor je telefoon betaalt. Ook zijn sommige bundels van een iPhone SE 2022 abonnement maandelijks aanpasbaar, of je nou omhoog of omlaag wilt in maandelijkse kosten. Een abonnement is tegenwoordig ook eenvoudig te beheren via een app, waarbij je gelijk inzicht krijgt in je verbruik en kosten. Via de app kan je ook maandelijks de bundel van je abonnement wijzigen, zo simpel is het!

Nieuwste over Topondernemers